גדלתי שתי מידות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחזייה מB80 ל D80
    אני כמעט שבוע אחרי ניתוח ,עבר מדהים עם כאב נסבל לגמרי
10 תגובות
עמוד 1
  • אמאלה לא פחדת?
    הבנתי שאחרי ניתוח קצת מוזר, מבחינה פסיכולוגית קשה להתרגל לשינוי...איך זה אצלך?
  • פחדתי בעיקר מכאב ,אבל זה באמת לא נורא ,יש בעיקר לחץ בחזה ובאיזור התפרים -ממש נסבל.
    באמת מוזר ,כל החיים אני שטוחה ופתאום עם חזה, תמיד לבשתי גוזיות שיכולות להתאים לילדה בת 12 ועכשיו סוף סוף אלך לקנות חזייה נורמלית
  • איזה כיף!!!!! תתחדשי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • וואי איזה כיף?אומרים שהכי טוב אחרי הלידות...את מתכננת ב"ה בעתיד עוד ילדים?כי הבנתי שאי אפשר להניק..איפה נותחת?וכמה עלה השיפוץ?גם אני רוצה...
  • תתחדשי ותהני
  • יפה לך! איזה הבדל!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תתחדשי

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • הי דנה
    נותחתי ע"י ד"ר ג'קי גוברין בבית החולים האיטלקי בחיפה. הוא אחד הטובים בארץ.
    עלה 15,000 ש"ח ב10 תשלומים.
    אני לא מתכננת עוד הריון אי פעם.
    אבל תדעי שאישה שעברה ניתוח חזה כן יכולה להניק, אבל מומלץ לעשות ניתוח רק לאחר שמסיימים עם הריונות כי הריון משנה את השד.
  • תתחדשי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה