שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין מה להגיד, לטפל בתינוק זאת עבודה קשה
15 תגובות
עמוד 1
  • מי אמר שהחייים הם פיקניק
    אני עכשיו במלחמות עם דור שילמד לקחת בקבוק ... הבחרוציק קטן וצריך לעללות במשקל וצריך תוספת של פורמולה ודייסה אבל הוא עקשן רוצה יש מהפרה

• החיים בהחלט לא פיקניק
  • גם לעשות פיקניק זה לא פיקניק
    בחודשיים הראשונים מותר לך להחזיק אותה על הידיים ולתת חום ותחושת ביטחון...
    בזמן טיול בעגלה הייתי מרימה וחוזרת הבייתה
    אנחנו העברנו את הילדים מהעריסה למיטה בגיל שלושה ארבעה חודשים ואז מתחילים להרגיל. אם הם בוכים נשארים איתם ומנסים לא להרים. אבל אם צריך, מרימים מחבקים ומחזירים למיטה עד הרדמות מלאה...

לאט לאט זה מתקצר והיה לנו שלב עם הקטן שהוא היה מתלהב להיכנס למיטה. עם הגדול עושים טעויות ולא הרגלנו אותו לכלום והוא יצא מפונק. היום הוא אמר לנו ״אני מחליט״...כאילו שלא ידענו

בהצלחה
  • אהבתי הלוחשת לסוסים

• טוב, אני עונה לך והולכת לישון , ומקווה שההודעה תתפרסם לפני מחר בבוקר
  • באופן אישי, לא אהבתי את הספר בכלללללללללל!!!
    הפסקתי באמצע
    אבל לשאלתך, את שניהם מעולם לא נענתי, מעולם לא נשארתי בחדר יותר ממספר דקות וגם זה הלך ונעלם בהדרגה ושניהם נרדמים יופי במיטה
    אולי יופי מידי
  • בנות תודה
  • גיל חודש זה עוד לא גיל של פינוק לדעתי - זה גיל שצריך בו חום ואהבה.

איתמר היה נרדם המון על הידיים גם בגיל חודשיים והיום (ממרומי גילו) הוא נרדם לבד במיטה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • ואכן זה מממממממש לא פקניק
    לא מכירה את הספר לא מליאבי ולא מאיתי

• דווקא בגיל חודש אצלי זה היה די פיקניק
  • חה חה חה הלוחשת לסוסים..
    לא סובלת אותה, ובטח לא מסכימה איתה בכלום!
    ילדים זה לא מכונה
    ואני מסכימה עם כולם - ילדים קטנים צריכים חום והרבה.
    תזרמי איתה
  • מאמי, בגילה הצעיר והמתוק האחיינית שלי צריכה הרבה ידיים

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • לדעתי זה גם משתנה בין ילד לילד . בני לא היה זקוק לידיים הרבה בכלל אז. דווקא היום בבוקר גבר בן 5 כמעט החליט שהוא רוצה לשבת על ידיים של אמא ולחבק .....

http://www.holdthatpic.com/
  • בנות, אין לכן מושג כמה חיזקתן אותי
  • אני לא מאמינה בספרים בתחום הזה . בעלי גם אז קנה אותו . אני אחרי חצי שנה נתתי למשהי לקרוא ועד היום לא לקחתי ....
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה