אני רוצה לספר לכן משהו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שהטיפול השני נכשל לקחתי הפסקה,הייתי חייבת לנפש ולגוף לנוח,הזריקות הכואבות הרגו אותי. ביום ה21 עשיתי בדיקת דם,הזרקתי דקפפטיל ארוך ונסעתי לנוח בלונדון. אחרי 10 ימים שזה היה יום חמישי האחרון,ניגשתי לאולטרסאונד לראות אם יש דיכוי ואם אפשר להתחיל זריקות לטיפול חדש ואז הטכנאית אומרת לי הרירית שלך 15!! הלכתי לעשות בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי ובטא אישרה את ההריון. לא האמנתי לא הפסקתי לבכות מרוב אושר. איך נכנסתי טבעי הרי הסיכויים אפסיים. עשיתי הכפלה שעלתה (רציתי לספר לכן שאעשה דופק על ההריון) והיום הבטא יורדת

14 תגובות
עמוד 1

• יקירתי אני ממש מצטערת לשמוע..
  • אויייייייייייייי ממי....אני ככ מצטערת לשמוע מה עובר עליך...
    איך באמת הגיוני שנכנסת טבעי??? היתכן??
    נשמע באמת מבאס אבל את חייבת להרים את הראש ולהיות חזקה...
    בסוף הכל יסתדר ותהיי בהריון בהקדם...עוד קצת קצת מאמץ!!!!
    את חייבת זאת לעצמך...
    נשיקות וחיבוקים חמים
  • אל ייאוש!!! הכל יסתדר בסוף ועוד תצחקי על הימים הקשים האלו.

כשהקדוש ברוך הוא יחליט כשהזמן המתאים יגיע הוא יגיע ובגדול, אל תדאגי מאמי זה יגיע אל כולנו במהרה.
  • תהיי חזקה מאמי! אני באמת מאמינה שכל עכבה לטובה, ונכון שכשאת בתוך השחור את לא מסוגלת לראות את זה, אבל חכי,עוד קצת סבלנות... בינתיים קבלי המון
  • אני יודעת כמה קשה זה וכואב, אבל דוקא עכשיו תנסי להסתכל על הצד החיובי
    נכנסת להריון באופן טבעי!!!! ואם זה קרה פעם אחת זה יכול לקרות שוב
    מאחלת לך מאד בקרוב להתבשר בהריון תקין
  • תמיד יש סיכוי קטנטנן שמהו יתפוס שם,גם בסיכויים אפסיים
  • ורדים ממי , מי כמוני מכירה את ההרגשה היה לי את אותו הדבר באחת הטיפולים שלי וזה כאב לי כל כך שלקח לי זמן להתאושש, עשיתי הפסקה מהזריקות ומכל הכימקלים במשך חודשיים בערך ואז חזרתי כמו גדולה ובסוף ברוך השם נתפס
    אני מספרת לך את זה כי אסור אבל אבור לך להתייאש בובה אם קשה לך כרגע תעשי הפסקה חודש ותחזרי כמו גדולה ותיראי זה יתפס הרי אין סיבה שלא
    ותזכרי את המילים שלי .
    תהיי חזקה

• מצטערת לשמוע
    תהיי חזקה ובשורות טובות

• יהיה בסדר מותק...
  • היי בובה...!
    מצער אותי לשמוע
    אבל איפה שהוא משמח אותי שנקלטת ....
    כי זה מראה שיש סיכויים טובים שתהיי בהריון .
    אל תהיי עצובה תחשבי חיובי , תרימי את הראש תתחזקי ....
    זה יבוא בע"ה וכשזה יגיע זה יהיה הכי טוב שאפשר !!!!
    והכי חשוב תקין בע"ה .
    אוהבת אותך ומאחלת לך את כול הטוב שבעולם כי מגיע לך !!!
    אין מה לעשות אנחנו חייבות להיות חזקות עם כול המכשולים שבדרך.
    תתחזקי ותמשיכי אל תוותרי !!!
    בהצלחה ענקית
  • אולי זה קרה בגלל הזריקות?
    איך נכנסת להריון עם זריקות דקא?? באמת נס!!!
    תסתכלי על חצי הכוס המלאה,
    כנגד כל הסיכויים נכנסת להריון,
    והוא נפל ככל הנראה בגלל הזריקות.
    יהיה בסדר,
    תיכנסי שוב להריון את תראי!!
  • אפשר להיכנס להריון עם דקפפטיל !!!!
    והוא לא מפיל הריון יקרות שלי !!!
    בגלל זה עושים בדיקת הריון לפני שמתחילים טיפול בגונאל
    או בתרופה אחרת לגיוס זקיקים
  • היי,
    את צריכה להיות חזקה, קודם כל בנות הדקא לא מפיל שום דבר אז בואו נרגע.
    לצערי הריון כימי זה דבר די נפוץ במיוחד עם הטיפולים כי הגוף שלנו יותר "נוח" לקליטה בגלל ההורמונים ולפעמים נקלטים גם לא תקינים. אין לדעת.
    תאמיני לי עדיף שיפול על ההתחלה וטבעי מאשר שלא יהיה דופק לא עלינו וצריך לעשות גרידה.
    ברור שהכי עדיף שיהיה הריון ויחזיק !
    את צריכה להיות חזקה ואם את צריכה זמן להתאבל ולנוח אז קחי את הזמן הזה כי אובדן של הריון גם אם זה הריון של כמה ימים הוא קשה ועצוב בטח ובטח למישהי בטיפולים...
    תקשיבי לעצמך ולגוף שלך ולנפש ותעשי מה שאת בלב מרגישה נכון.
    שוב מחזקת אותך המון ומחזיקה אצבעות שהטיפול הבא הוא הריון עד ללידה קלה ומדהימה של תינוק הכי מדהים ובריא
  • קשה
    מבינה את האכזבה
    אבל תסתכלי על הצד החיובי, נכנסת להריון טבעי! זה אומר כ"כ הרבה דברים (היה ביוץ, ביצית וזרע תקינים, הפריה טבעית, השתרשות) כל אחד הוא נס בפני עצמו, עולם ומלואו...
    מה שאומר שהריון כמובן יקרה שוב, זה רק עניין של זמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה