תחושה של שריפה בצד שמאל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אתן לא מבינות אני כבר מהצהריים מרגישה חום כזה כמו של כוויה בצד שמאל בבטן..... וזה לא עובר... מישהי חוותה דבר כזה? מה זה אומר??????????
15 תגובות
עמוד 1
  • כן... את לוקחת איקקלומין במקרה? אני הרגשתי את זה במחזור עם איקקלומין... באזור השחלה, כאב מוזר ביותר...
    לי זה עבר אחרי הביוץ, את לקראת ביוץ?
  • היי שירל מוזר אך גם לי יש מין כאב מוזר בבטן תחתונה בצד ימין מהבוקר ואני ממש לא יודעת מה זה והביץ שלי אמור לפול בדיוק בים שבת היום של הטבילה
    מה זה יכול להיות?
    בקרוב אצל כולנו
    לילי
  • אז זה אומר שאני בתקופת הביוץ!?!?מה את אומרת?!

• לדעתי הכאב נובע מפעילות השחלה, אני מניחה שהביוץ מתקרב.. לי הכאב היה כמעט שבוע, כך שיכול להיות שיש עוד כמה ימים, באיזה יום של המחזור את? את בודקת ביוץ עם ערכות ביוץ או משהו?
  • efush, אני ביום ה17 של המחזור... (קיבלתי ב3.5)....ואני בודקת את הביוץ באמצעות ערכת ביוץ והכי מוזר זה שהיה לי ביום ה13 שתי פסים חזקים אז חשבתי שכבר הביוץ נגמר....
  • שיראל, הערכות הללו הן לא מדע מדויק וגם לבחורה שזה עובד אצלה יכולות להיות סטיות של יום יומיים לכאן או לכאן.

• little, לא לא הפסקתי....
  • נשמע לי מ צ ו י ן !

• יאללה לעבודה חח חח
    אני מקווה שהכאבים האלה נובעים מביוץ!
    בכל מקרה, את יכולה לקפוץ לרופא נשים לבדיקת זקיקים. הרבה יותר אמין מבדיקות הביוץ הבייתית. מחזיקה לך אצבעות ,
    סופ״ש מהנה עם הבעלול....
  • חחחחח פדיחההההההההההה הכנסתי אתכן לחדר המיטות שלי מבלי להרגיש
  • תשמעי אנחנו כולנו כאן בתולות
    לא מתעסקות עם "חדר המיטות "
  • סליחה למה מישהי חשבה לרגע שאני לא????? מה ז"א ברור שאני כן!!!!! נכון שיש לי ילדה בת שלוש עוד מעט ושאני נשואה כמעט 9 שנים אבל בתולה אני כן!!!!!!! למה מה זה לא היה ברור?????
  • שיראל

אין עלייך

כולנו כאן בתולות !!!

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    בנות אין אין עליכם
    הרסתן אותי עכשיו חחחח
    בקרוב אצל כולנו
    לילי
  • תותי בהצלחה !! מה את לומדת????? אם אני זוכרת נכון משהו בפסיכולגיה לא????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה