מי בעבודה כמוני ומתה להתעלף על המקלדת מעייפות ? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם אני........... אני לפעמים כבר נרדמת, ומעירים אותי.....
איףףף שיגמר כבר השבוע הזה חאלאסססס
איףףף שיגמר כבר השבוע הזה חאלאסססס
הנה הוא כבר נגמר, קצת סבלונות, ואנחנו אחרי...
אני... אני...
אצלנו ביום ראשון יש יום בחירה, בגלל ל"ג בעומר, אז מחכה לי סוף שבוע ארוך...
אתן עוד מחייכות??????????????????????? שתבינווו אני מהבוקר פה ועוד לא שתיתי כוח מייים!!!!!!!!!!!!!!
השעה 14:40!!! אין לכן מושג איזה יום מטורףףףףףףףףףףףףף בד"כ אני מהבוקר על האינטרנט איתכן באתר ולא היה לי זמן להכנס למייל אפילו! יאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
ניגמרררררר..... איזה כיף, כמה חיכיתי לזה.... שיהיה סופ״ש נעים לכולן ושנשמע בשורות טובות!
אני גמורה מעייפות.... ו...לא יכולה ללכת לישון מבלי להיכנס לפורום הממכר הזה ולהתעדכן...!!!! אין אני מכה!!!! מחר אני אגרד את עצמי מהמיטה מעייפות אני יודעת את זה ולמרות הכל לא הולכת לישון..... אני פשוט מתבאסת להעביר את היום מעבודה לשינה... אני מרגישה שאין לי זמן לעצמי בכלל....