היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם זה נכון שמשמינים מאד בזמן הטיפול של הפריה??? בגלל כל הזריקות וכו' אני מתחילה בקרוב טיפול ...ראשון ואמן אחרון...ואומרים שממש משמינים מזה ??!!! ממש מתסכל ...גם ככה השמנתי בכל התקופה האחרונה מהתסכול הזה... שלא נגיד שאני רזה באורגינל :)....
9 תגובות
עמוד 1
כן זה קצת מנפח, כל הנוזלים מצטברים וזה מעיק.... אבל אם תשמרי על ת**** נכונה בתום הטיפול הנפיחות תרד.... לי אישית היה חוסר תאבון מוחלט, ממש בחילות, ולא התחשק לי כלום... אבל בכל זאת נראתי מעט נפוחה מהרגיל... במשקל לא העלתי
אני תפחתי ועליתי במשקל, לצערי אפילו חשבו שאני בהריון מרוב שהתנפחה לי הבטן אין מה לעשות צריך לשמור על המשקל במיוחד בטיפולים, ולמרות שהשתדלתי להקפיד- לא כ"כ עזר לי.... יש ימים יותר נפוחים ויש פחות
גם אני התנפחתי והמון... אני ממש בתחילת ההיריון ויש לי בטן כמו בחודש חמישי בלי הגזמה... לא יודעת מה לעשות, איך להסתיר, אין לי דרך להסתיר את ההיריון בינתיים בגלל שזה בהתחלה.. אבל הבטן שלי קבלה צורה של היריונית...
חחח lala אני באותה בעיה.... בקושי שבוע 5 ובטן של חודש 5 אכן הטיפול מנפח (אבל חפיף, העיקר התוצאה)
לואיזה, איזה קטע, גם אני אוטוטו שבוע 5 איך את מטשטשת את הבטן? בטח שואלים אותך כבר אם את בהיריון, או אומרים לך מזל טוב.... ככה לפחות אצלי. מצד אחד לא רוצה לספר ממהתחלה אבל מצד שני אין לי הרבה ברירות.... בקצב של הבטן הזאת
שאלו יהיו הצרות שלי חולצות גדולות ומעבירה נושא... כמעט אפ'חד לא יודע (חוץ מבעלי, חמותי, אמא וחברה אחת ואתן כמובן) ולא ידעו גם לפחות עד בדיקת דופק.
ואי ואי ועוד איך ההורמונים מנפחים אני שקלתי לפני הזריקות וההריון 62 כשסיימתי זריקות וניקלטתי קפצתי ישר ל 68 וסיימתי את ההריון בשבוע 34 עם ילדה מהממת בידיים במשקל 99 ק''ג אבל הילדה שלי כרגע בת שנה ו 8 כבר ואני כרגע שוקלת 65 אז על תדעגו הגוף שלנו גמיש והוא יחזור לעצמו בתום תקופת הטיפולים ולידות..
בוקר טוב, הזריקות והטיפולים אכן משמינים מעט.. אני עליתי כמעט 5 קילו בתקופת הטיפולים אבל אני מייחסת את הרוב ללחץ שהייתי בו ולעובדה שלא הפסקתי לטחון :) חחח
אבל כמו שאנדריישלי אמרה, הכל יורד בסוף, העיקר התוצאה
באהבה, אתי
זה משמין כי החומרים לא נספגים בגוף הבטן שלי התנפחה כמו בחודש שישי עכשיו כשהבת שלי נהיית בת שנה כמעט שחזרתי לעצמי חוץ מהיקף ירכיים שהתרחב לי בלידה