סקר- בעד ונגד- חדר משותף לילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי בעד מי נגד
    לשים את הילדים באותו חדר או לפצל שכל ילד יהיה בחדר נפרד?

אני בעד שיגדלו באותו חדר גם אם יש חדר מיותר.
    את החדר המיותר עדיף להפוך לחדר משחקים.
    כמי שגדלה עם אחות בחדר לדעתי זה מגבש ותורם לאחוות האחים.
    כשיגדלו יחליטו בעצמם, ואם ירצו אז לפצל.
27 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זה תלוי גם במין הילדים ובראש ובראשונה במקום בבית . גם אני בזמנו היתי בחדר יחד עם אחותי למרות שהיה עוד חדר. לא הפריע לנו . לגבי תרומה לגיבוש אין לי מושג יש לנו יחסים טובים מאוד אבל 6 שנים הפרש אז היה משמעתי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לנו יש דירת 4 חדרים וכרגע הם באותו החדר נראה לי שזה עדיף לילדים כדי שיתגבשו כמו שאמרת.
    כשיגדלו יותר נפצל אותם.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אם זה מאותו מין - אני בעד. מינים שונים באיזשהו שלב צריך להפריד, לדעתי.
    אצלי הבנות באותו חדר, למרות שיש עוד חדר (בינתיים). עוד כמה חודשים איתן מקבל חדר משלו
    ואני רואה שכיף להן ביחד. השיחות שלהן לפני השינה, המשחקים המשותפים.

אני ואחותי גדלנו באותו חדר, ויש לי זכרונות מאוד יפים מהתקופה ההיא מכל מיני דברים שעשינו ודיברנו בלילה.

• בשבילי לעשות לכל אחת חדר זה חלום
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אני בעד מאוד!
  • אנחנו עברנו לבית חדש לפני חודש וחצי והיינו בדילמה ענקית
    בסופו של דבר החלטנו להשאיר אותן יחד באותו החדר וחדר נוסף למחשב ולמשחקים

• ישנים באותו חדר
    ככה הכי כיףףףףףףףףףףף
    די נעלמת לאחרונה.......
    בשמת
  • איך שהסקר שלך בא לי בזמן

• אני מאוד בעד שישנו באותו חדר... גם אם זה בן ובת. עד גיל מסוים זה עדיין אפשרי

אני הייתי גם עם אח שלי וגם עם אחותי ביחד בחדר כשהיינו קטנים (בחדר מאוד גדול) ואח"כ עברנו לארה"ב והייתי עם אחותי עוד שנתיים ואח שלי קיבל חדר נפרד

כשחזרנו ארצה לבית פרטי קיבלתי חדר משלי, בגיל 12 (ואני בת הזקונים).

יש לי עוד אח ואחות עוד יותר גדולים ולהם היו חדרים נפרדים.... אבל הם עזבו את הבית יחסית מהר (יחסית בשבילי, יש פער גדול בינינו)

גם לנו יש כרגע עוד חדרים פנויים, אבל אני מעדיפה שיהיה להם חדר משחקים אם זה אפשרי ולנו חדר עבודה.

בחדר שינה שלהם יש רק מיטות וארון בגדים. אין בכלל משחקים.

הם לא הולכים לישון בלי שהשני גם בא.... הם מחכים אחד לשני . לפעמים מקשקשים וצוחקים קצת לפני השינה ולפעמים נרדמים כ"כ מהר שלא מספיקים להשתולל.

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • אני ואחי היינו באותו חדר עד שאחי הקטן נולד (הייתי בת 9.5)
    ואז הם עברו לישון באותו חדר ואני קיבלתי חדר לבד.
    היה לי מאוד קשה והרבה פעמים ישנו בסוף כולם ביחד

• אני בעד - כי זה המצב
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • בעד!!!
    יש לנו חדר נוסף (שכרגע משמש כחדר מחשב וארונות)
    ובכל זאת אנחנו רוצים שיהיו ביחד
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • בעד ! בעד! בעד!
    הכי כיף !!! גם אני גדלתי ככה עם אחותי וכשהיא היתה הולכת לישון אצלה חברה הייתי ממש מצפה לה שתחזור
  • בעד עד גיל העשרה...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אצלי הם יהיו ביחד מאילוצים ומחוסר מקום כל עוד אני בדירה הזאת( דירה שכורה). מה יהיה אחכ אלוהים גדול וגם כשזה בן ובת לא תמיד יש ברירה עד מסויים לא נראה לי נורא בכלל. יש לי את החדר של שקד שהוא יחסית גדול למרות שצעצועים אין שם אלא בסלון
  • בעד בעד בעד
  • בגדול אני בעד, ואני גרה בדירת שלושה חדרים אז הם ביחד...
    והם ממש אוהבים את זה, הם מדברים (יואב מדבר היא מקשקשת חחחח) ונהנים לשחק יחד....

אני מניחה שבשלב מסויים נצטרך למצוא פתרון , כי הם בן ובת,
    ויצטרכו פרטיות בשלב מסויים.... מנסה עוד לא לחשוב על זה....
  • אה ורציתי גם להגיד, שגם אם היה לי עוד חדר ,
    אז הם היו ביחד עד שיואב יכנס לכיתה א', ואז אני מדמיינת איזה חדר מדהים לעשות לו.....
  • אני בעד כל ילד בחדר שלו.
    האינטימיות הפרטיות שלו.
    כל אחד והצעצועים שלו- העיקר שלא יריבו כבר !!!
    כל אחד במקום שלו.

שישחקו יחד כל היום בכיף לא משנה באיזה חדר,
    בלילה כל אחד במיטה שלו בפינה שלו חדר שלו ללא הסחות דעת

מצטרפים ל YES 072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • מיכל אני דווקא בדעה שלך
    You're my heart, you're my soul

• בגדול גם אני בעד חדר משותף (זה המצב אצלנו היום, מאז שאורי היה בן שנה)
    אבל יש לזה גם חסרונות- השעת שינה של אורי מתאחרת בהתאם לשחר, הוא מחכה לה....גם כשהוא מאוד עייף.....אם היא לא באה לישון הוא פשוט בוכה.
    ולגבי שנת צהריים של שחר, אם למשל היא צריכה להיכנס לישון אחרי שהוא כבר במיטה אני דוחה את הכניסה שלה לישון עד שהוא ירדם לגמרי או שבכלל מוותרת לה על השינה כי אני מפחדת שהיא תעיר אותו...
    זה בגדול החיסרון העיקרי...

רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • אני דוקא מאוד בעד.
    אין כמו לישון עם אח/אחות באותו החדר אני רואה היום כבר איך חיים ויהודה מעסיקים אחד את השני, מדברים וצוחקים וכיף להם מאוד ביחד ביחד.
    כשיגדלו אני אעשה חדר בנים וחדר בנות בנפרד.
    מאחר ואני מתכננת מפשחה גדולה בעז"ה, אין סיכוי שאני אוכל לתת לכל אחד חדר בנפרד.
    אבל- אני מתכוונת לעשות את מה שאמא שלי עשתה.
    היה לה חדר לבנות הגדולות וחדר לבנות הקטנות, ככה אנחנו שהלכנו לישון כבר מאוחר יותר בלילה יכולנו לשרץ בחדר עם חברות או ש"ב או משהו כזה עד שעה מאוחרת למרות שהבנות הקטנות כבר הלכו לישון.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • אנחנו בעד חדר משותף!
    הרבה יותר נעים להרדם אחרי פטפוט, אם מתעוררים בלילה יותר נעים לשמוע נשימות של עוד מישהו בחדר, השיחות לפני השינה זה משהו מאוד מקרב בין אחים לדעת, לישון לבד זה פחות נעים...

• לי כרגע יש שני חדרים פנויים
    ואני מתכננת שהן יהיו יחד באותו החדר
    גם כשלא ידעתי את מין העובר
    אמרתי שעד גיל מסוים הם יהיו יחד
  • בעד! בעד! בעד!
    אצלי יש משני המינים והם עדיין ביחד וזה כיף גדול.........
    לדעתי זה מחבר מאוד בין אחים וגם מעדיפה אזור שינה לחוד ומשחקים לחוד, נראה לי שעד שיגיעו לגיל העשרה אם זה תלוי בי יהיו ביחד בחדר......

• כרגע אנחנו בדירת 3 חדרים והם ישנים ביחד בחדר.
    אנחנו עוברים לדירת 5 חדרים...
    והתכנון הוא לשים את אלירן לבד בחדר.... ואת יעל והבייבי ביחד...

והחדר ה"אחר" יהיה למשחקים !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה