בנות......תנחשו מה קרה לי היום............. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות..........................
    נחשו מי הגיע!?

כן כן...

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
8 תגובות
עמוד 1
  • אביה ממי, אל תתבאסי יותר מידי....

בעלי הגיב באותה צורה חודש שעבר.. היינו בטוחים שאני בהריון אחרי שעבדנו יום ולילה וכמו שאת מבינה, עדיין לא נקלטתי....

תשמרי על אופטימיות ואני מסכימה איתך שכדאי שתלכי לעשות מעקב זקיקים כדי שלא תפספסי. יש בנות שגם אם המחזור שלהן סדיר, הביוץ מאוחר...

שיהיה בהצלחה!!! חודש הבא הוא שלנו:-)
  • מבעס מבעס ומבעס

כולן מחזיקות לכולן אצבעות לחודש הבא !!!
  • "זה לא זה לא זה לא נורא"..... בעז"ה אחרי הבדיקה עם הרופאה אני בטוחה שתקלטי..... במיוחד לאור העובדה שרוב הסיכוי שהביוץ שלך נפל בשבעה נקיים ובגלל זה לא נקלטת....
  • אל תתבאסי.. עכשיו אנחנו מתוזמנות על אותו זמן בערך... אני קיבלתי אתמול, ובאמת אני מציעה לך לבדוק מתי הביוץ כי אם הוא הקדים ביום כנראה שגם הביוץ היה מוקדם... גם אנחנו שומרים נידה, איזה מבאס זה שדווקא שאת הכי צריכה חיבוק אין מגע...
    יאלה, החודש הזה בע"ה
  • הי אביה
    לא נורא חודש חדש בדרך
    אני חייבת לשאול המחזור מגיע לך ישר בדימום?
    או מתחיל בהפרשות חומות?
  • אויייי החוצפנית הזאת

לא נורה בעזרת ה' החודש יהיה שלך וכן גם אני בעד שתלחי לרפא לבדיקה
    לי יש יום א' תור נראה מה היא תגיד לי

בקרוב אצל כולנו
    לילי
  • בע"ה זה מה שאני יעשה.....בע"ה...

ובאמת זה מבאס..במיוחד ששמורים נידה...ואי אפשר לישון כפיותת במשך שבועיים..

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • לא אביה כנראה שזה לא החודש שלי גם
    מאתול התחילי לי הפרשות חומות
    מקווה שהמחזור כבר יגיע ונוכל להתחיל חודש חדש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה