היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות אני אחרי ימים מתישים במיוחד וכמעט ולא שמתי לב ש.. יש לי איחור :) בחודש האחרון היה לי איחור של שבוע, ובדיוק אחרי שבוע
11 תגובות
עמוד 1
יש לך איחור קטן וחמוד
שיהיה בהצלחה ובלי אשליות מיותרות כמו שפאני רשמה
אפשר גם לעשות בדיקת היריון ביתית
אשליות לא יהיו הפעם חח אני רק נפגעת מהן.. האמת שבעלי הוא זה שבאשליות כרגע. אני מקווה שהשבת תעבור בצורה חלקה בלי תקלות מיותרות! תודה על התמיכה
באמת לא כדאי לפתח ציפיות... למרות שמאוד קשה שלא.... אך בכל זאת כדאי למתן את הציפיות ולא למנף אותן כדי שהנפילה לא תהיה קשה במידה והתשובה תהייה שלילית.... ברור שאני הכי מאחלת לך שהתשובה תהייה חיובית אך לאור הניסיון שלי מחודש שעבר לא כדאי לצפות ליותר מידי.... מחזיקה לך אצבעות שזה יצליח הפעם שיראל...
הבנות כבר אמרו הכול אך גפ אני מחזיקה לך מילין אצבעות בקרוב אצל כולנו לילי
מחזיקה לך אצבעות... תשמרי על גישה אופטימית .. תחזרי לעדכן אותנו לאחר הבדיקה!!! שנשנע בשורה חיובית:-)
אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות.. ביום שישי בסביבות אחר הצהריים הגיע -
בוקר טוב, הכי חשוב לא להתייאש, עכשיו להתחיל חודש חדש. ולהיות אופטימיים, שיהיה בהצלחה לכולנו, אמן
לא נוראאאא לא להתייאש !
כמה זמן את כבר מנסה ?
לא נוראאאא לא להתייאש !
כמה זמן את כבר מנסה ?
אנחנו מנסים כבר 9 חודשים בערך.. יצא לי לחשוב שאולי כל זה בגלל שעברתי בעבר הפלה יזומה (שנאלצתי לעבור )ואחריה הפלה טבעית למרות שרופא נשים אמר שהכל תקין.. אני מאמינה שבסופו של דבר יהיה בסדר