שלום ד"ר ישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שכבר ספרתי לך עברתי בתוך החודשיים האחרונים 2 הפלות כימיות.
    לפני 3 שנים הריון תקין ולפני כן גם הריון כימי אחד.
    אתמול הייתי אצל הרופאה והיא נתנה לי הפניה לבדיקות קרישה ובלוטת התריס וכמו כן לצילום הסטרוסקופיה.
    צילום רחם עשיתי לפני חצי שנה והוא יצא תקין.
    השאלה שלי:מנסיונך אתה ממליץ על הצילום הזה?הוא לא מהווה סיכון מסוים הוא עלול לעשות נזק?
    לא עברתי בחיי שום היתוח ברחם או גרידה ,האם יש סיכוי למצוא הדבקות ברחם(כי זה מה שהבנתי שהצילום בא לאבחן)?ובמידה וחס וחלילה מוצאים משהו עושים פעולה של פתיחת ההדבקויות באותה הבדיקה כי היא מבוצעת בהרדמה כללית?
    אדה לך על תשובתך
    http://www.holdthatpic.com/
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לא מדובר בצילום אלא בהסתכלות על חלל הרחם בעזרת מכשיר אופטי שמוחדר דרך צואר הרחם. הד"כ , אם יש ממצא, הדבקות או פוליפ, מטפלים בו במקום. הסיכוי לממצא כזה נמוך אבל קיים. אם הפעולה מבוצעת כראוי הסיכוי לסיבוך או בעיה לטווח ארוך נמוך מאוד.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה