תהיות ותקווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע לפני מחזור.. היינו פעילים בימים הפוריים וקיוותי שזה יצליח, ועכשיו? מתחילים הסימנים המוכרים, והרי למה שזה יצליח? זה לא מצליח טבעי כבר יותר משנתיים...
    ושבוע הבא מתחילה פרוטוקול קצר ונסיעה ארוכה ארוכה ארוכה כדי לשאוב ולהחזיר...
    קיוויתי שלא נגיע לזה והנה אני בפורום פוריות והתקווה שהייתה מתחילה להתפורר... יש לי שלושה ניסיונות וזהו.
    בואו נחזיק אצבעות שהחודש הוא החודש המנצח!!

Amanda
4 תגובות
עמוד 1
  • היי אמנדה,

מקווה שאלו יהיו סימנים של הריון ולא של מחזור ושלא תזדקקי לשום טיפול אמן!!!

אבל.....אם ובמידה ותקבלי אז תדעי שתמיד יש תקוה ובסופו של דבר זה מצליח.

אני מחכה כבר שנתיים וחצי לישועות ומצפה להם בכל חודש מחדש והתקווה זה הדבר היחידי שמחזיק אותי ואת בעלי וכמובן גםהתפילות שלנו לבורא עולם האחד והיחיד שבסופו של דבר נותן לכל אדם את המגיע לו בזמן שלו.

אז קדימה להתעודד, להרים את הראש וכמובן לקוות תמיד לטוב.
  • הי אמנדה... אולי בכל זאת זה זה? בכל אופן גם אם לא אל תדאגי, בסוף זה מצליח לכולן, במוקדם או במאוחר. אפשר לשאול אלו טיפולים עברת? בעלי ואני כבר שנה ושמונה ביאוש הזה, כרגע אנחנו מתחילים מחזור שלישי של הזרעה, מקווים שזה יהיה זה... מחזיקה לנו אצבעות ובע״ה עוד החודש כולנו עפות מהפורום הזה!!!!
  • אל תתבאסי
  • אשכולית צודקת לגמרי - לא משנה הדרך, כשתחזיקי את האוצר בידיים שלך הכל ישכח.
    ומזה את צריכה לשאוב כוחות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה