ושוב 2 פסים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה נסגר עם הגוף שלי....ביום ה13 של המחזור הערכה הראתה 2 פסים. אתמול(יום ה17) והיום בבוקר 2 פסים וגם עכשיו בלילה 2 פסים... באסה שזה ערכת ביוץ ולא ערכת הריון....
    איך יכול להיות כ"כ הרבה זמן??? מה שכן עכשיו שעשיתי את הבדיקה ישר היה לי 2 פסים לא הייתי צריכה אפילו לחכות ....ויחד עם זאת בעלי נרדם.... נראה לי אני הולכת להעיר אותו!!! לא מעניין אותי!!!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח יאללה נראה לי שיהיה מעניין היום בלילה !!!

מקווה שאתם לא עובדים מחר

• אני עובדת עד 12 ובעלי בחופש....
  • קדימה לעבודה !!!! שיהיה בכיף ובאהבה והמון הצלחה
  • חחחחחחח בהצלחה והכי חשוב אהבה

בקרוב אצל כולנו
    לילי
  • וואו!! לפעמים את תוהה האם אתן מקשיבות לעצמות של המלומדות שכבר התנסנו בהכלללללללל!!!
  • אני מסכימה ולא מסכימה עם שושי...
    אני חושבת שכמו כל דבר בחיים זה תלוי בטיב הערכה וישנן ערכות זולות שכנראה אינן עושות את העבודה כמו שצריך אלא אם כן את אינך ממלאה את ההוראות כמו שצריך ואז זה סיפור אחר

• כן נראה לי שהערכה של פרמה מדיק על הפנים... חבל שלא קניתי את הערכה של ביוצית....
  • תקני חודש הבא ותראי אם זה עובד לך, מקווה שכן....
  • שיראל, את כתבת שפעם את מקבלת כל 21 יום ופעם כל 35 ולפעמים 34 יום.
    האם בדקת שאת לא פוליציסטית במקרה?
    כי לפוליציסטיות רמות ההורמון LH זה שנבדק בערכות הביוץ, כל הזמן גבוה ולכן הערכות הללו לא מתאימות לפוליציסטיות..ולכן יראו2 פסים כל הזמן..

• מה זה פוליציסטית ????? הכל יכול להיות אני לא נבדקתי הרבה זמן....
  • מזכיר לי שבגדול שלי עשיתי בדיקת ביוץ
    ובמשך 5 ימים הבדיקה הראתה שאני מבייצת אני ובעלי כבר חשבנו שהערכה לא טובה
    אבל אחרי זה המחזור לא הגיע 9 חודשים

• יו איפי הלוווווווווווווואאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אמא עשית לי צמרמורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם עכשיו עשיתי בדיקה ויצא 2 פסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מטורף לא??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה