חייבת לשתף אתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחת מהעמיתות שלי לעבודה באה לבקר אותי אתמול והיא שאלה אותי אם אני בהריון..... אז אמרתי לה שלא.... ואז היא אמרה לי שאחת מהחברות שלי אמרה לה שנראה לה שאני בהריון לפי הפנים..... כמובן שרצתי לעשות בדיקת הריון כמו סתומה והתוצאה הייתה שלילית אבל זה לא הנקודה.. הנקודה היא שאמרתי לה שאני לא בהריון ואז היא ראתה את כל הערכות שיצאו לי 2 פסים (של הביוץ) בשידה (הנחתי אותן שם כדי לעשות השוואה בין עוצמת הפסים) ונראה לי שהיא חושבת שמדובר בבדיקות הריון..... מה זה מבאס אותי לחשוב שיופץ שמועה שאני כן בהריון.... ושבכלל שאני חושבת על זה.... כי אני מאמינה במשפט שכל מה שסמוי מן העיין יש בו ברכה" ואין לי כח עכשיו במבטים של כולם בבטן שלי... במיוחד שאין כלום...
6 תגובות
עמוד 1
  • מכירה את התחושה ואת המבטים... אני כל היום מכווצת שרירי בטן שחלילה לא יחשבו ... בכל אופן אצלך החודש יש עוד סיכוי אז אולי זה סוג של נבואה שמגשימה עצמה
  • טוב יש לי כמה שאלות וסיפור...

א. למה הערכות ביוץ אצלך בשידה בעבודה?
    ב. הערכות ביוץ כמו הערכות הריון לא אמינות אחרי 10 דקת - ואם תשאלי את דעתי לא אמינות בעליל....
    ג. למה רצת לעשות בדיקת הריון????
  • א. שתתקדם
    אצלי בעבודה כל כך בטוחים כי אני שואלת שאלות את חברותי
    ההריוניות ...
    מה הן זכויותי אם אני אכנס להריון וכו...
    כן אני יודעת שאני לא צריכה לשאול שאלות
    אבל אני לא אוהבת לחיות בעמימות וגם אין לי דחיית סיפוקים

• פאני נראה לך?????? הבדיקות היו אצלי בבית!!!!!!!!!!!!!!!!! היא באה אלי לבית לביקור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא הפתיעה אותי את מבינה.... לא ציפיתי שהיא תבוא אלי.... בגלל זה היא ראתה אותם...
    ולגבי בדיקת ההריון מה אני אעשה.....זה הפיח בי תקווה שאולי אני כן.....סתומה כבר אמרתי????!!!!
    תותי, הלוואי ואפקט הפיגמליון יחול עליי לפחות ייצא מכל הדיבורים האלה משהו טוב...
  • את תמיד יכולה להיות גלויה עם הבחורה ולבקש ממנה שתשמור על דיסקרטיות, אבל מניסיון שלי עם בנות, בטח היא כבר סיפה.. נשים לא יכולות לשמור על הפה שלהן יותר מידי במיוחד אם מדובר בשמועה עסיסית....

כך או כך, מקווה שהשמועה תתגשם וכבר לא תהיה שמועה:-)
    מחזיקה לך אצבעות
  • אמן!!!!!!!!!! הלוואי באמת שזה כבר לא תהיה שמועה .. אני כבר רוויה מכל הבדיקות סביב הביוץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה