היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש כאן בנות שכמהות לילדים כך כך ונלחמות יום יום מחשבות ביוץ מחשבות ימים פוריים עושות בדיקות וכו...
הילדה הזאת רוז פיזם ז"ל באה לעולם סתאם כדי להרצח בגיל 5 ע"י סבא שלה בתכנון של אימא שלה שהואשמה - בשידול לרצח
ולא רק שהיא נרצחה אלא היא חיה חיים קשים אלימות פיזית ונפשית בבית .
קשה לשמוע על מקרים כאלו ולאות פנים עצובות כל כך רק בגלל שהיא נולדה להורים ללא " רישיון הורות " כן כן , יש דבר כזה רישיון להורות ועובדים עליו קשה להשיגו !!
אני לא מתביישת לומר שגם אני באתי להורים בלי רישיון כזה אך לי היה מזל אחר לגמרי , ואני שמחה שהתמזל מזלי ...
מאחלת לאימא שלה והסבא להרקב בכלאא !!!
אני רשמתי בכותרת שזה לא הכי קשור לפורום זה אבל ... זוהי נקודה למחשבה הרי כולנו כאן נלחמות להיקרא - אימא אני מאחלת לכולנו שנדע לעשות את זה בצורה הכי טובה ...
שבת שלום
4 תגובות
עמוד 1
אאאמממןןןן!!!!
כל מילה בסלע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבל שאין עונש מוות לאנשים כאלה.... איך אפשר לעשות כזה דבר רע לייצור כזה חמוד וחסר ישע? ובכלל איך אפשר לעשות דבר כזה??????????????? פשוט מעשה נאצים!!!!
צודקות בהחלט אנחנו כול כך רוצות ונלחמות בשביל זה והן מקבלות את ה בלי להיתעמץ ולא יודעות עד כמה הן צריכות להעריך את המתנה הזאת