It's been a long time... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • I apologize for writing in English.
    So it has been a 1.5 years since the last time I have been here. Many things happened to me and Shiraz during this time. The reason why I decided to quit this forum was that I did not feel belong anymore. To those of you who remember us, I got divorced really fast and sudden and I and Shiraz moved to Canada. So I was divorced, living with my parents and not working; therefore, I did not feel belong anymore. But I really missed this forum and I need your help. I studied for 1.5 years and about a month ago I graduated. I missed 1.5 years of parenting and I feel so bad that I spent so much time studying instead of being with my daughter. My parents took care of her most of the day until I returned from the college. Since we left Israel she was out of day care. So now she is almost 4 and she is going through the worst behavior. She does not listen to me; she screams a lot, she does not want to sit during the story time. She is sleeping with me during the nap and night time sleep. I am so lost and frustrated that I do know what to do and where to start. I try to spend with Shiraz as much time as I can, I am taking her to a literature center which is a free center for kids with their parents so she can learn to play with other kids and to get used to the environment because she is going to a junior kindergarten in September. If she will continue behaving the way she is, she will not be able to start the junior kindergarten. I know here are so many experienced Moms who may give me a good advice, so PLEASE I need all the help in the world.
14 תגובות
עמוד 1
  • wow אני זוכרת אותך ,
    שמחה לשמוע שלמדת .
    מירית מהפורום גם עברה לקנדה והבן שלה בגן .. אז אולי כדאי לכן להחליף טלפונים ולדבר

לגבי שירז פשוט להתעקש. לגבי שינה אם יש לה חדר מישלה אל תוותרי שתישן את השינה של הלילה בחדר שלה .

שיהיה בהצללחה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • גם אני זוכרת אותך
  • היי מותק
  • היי מותק
    אני כל כך שמחה שאני רואה אותך פה.
    ולגבי שירז את יודעת שגם לי היה קשים עם הצבת גבולות וכאלה עם הילדים אני גם היום לוקחת הדרכה בדברים שקשים לי אני יכולה לייעץ לך בהם אם את מעוניינת נדבר את יודעת.
    אוהבת אותך ואת שירז ומאחלת לכם את כל הטוב שבעולם
    רחל

• תודה רבה על התגובות
  • שלום שלום

הגיל הזה זה גיל של גבולות ... הם כל הזמן בודקים
    גם לי קשה בהצבת גבולות אבל אני מנסה ולא תייאשת עם שחר
    כל יום רואים שיפור והוא יותר ויותר מצליח לשמור על הגבולות

חיייבים להיות עקבים איתם אם החלטת לא על משהו אז לא.. גם יום למחרת אותו דבר

• קיבלת אחלה עיצות, ולי אין מה להוסיף מלבד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היי,

גם אני זוכרת אותך - קבלי ענק

• אני מאוד מאוד מבינה אותך.
    זה לא אומר שהיא לא תוכל להסתדר בגן ילדים אם היא לא היתה במסגרת עד היום.
    הרבה פעמים כשילדים רואים ילדים אחרים הם עושים אחריהם.
    יהודה שלי בגן הוא מקסים, שומע בקול הגננת ועושה מה שכולם עושים.
    אבל- בבית... הוא כל הזמן לאחרונה בודק גבולות. בוכה על כל דבר ומתעקש לעשות רק את מה שהוא רוצה.
    חשוב מאוד להתעקש כיוון שאנחנו רוצים לגדל אותם לאנשים בוגרים שמסוגלים לדחות סיפוקים ולותר על הרצונות שלהם עבור אחרים או בהתאם לנסיבות, לא תמיד אנחנו נהיה שם בשבילם כדי למלא את המשאלות שלהם ולכן צריך להרגיל אותם (למרות שלפעמים זה קשה מאוד) כבר בגיל צעיר שיש גבולות וצריך לשמור עליהם.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • היי קודם כל ברור שזוכרות אותך.....

• היי גם אני זוכרת אותך ושמחה "לראות" אותך

• וואוווווווו
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • Thank you all so much for the support and the valubale feedbacks
  • יעל, אני מאוד מעריכה את העיצות שהפסיכולוגית נתנה לכם ואני בהחלט אנסה אותן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה