אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב, כמה זמן לא נכנסתי לפורום הזה..............
    אז בטח לא נשארה כאן אף אחת מלפני כמעט 3 שנים אז אני אציג את עצמי.
    ניסינו המון זמן להיכנס להריון, פעמיים זה הצליח ונפל עד שהגיעה הפעם השלישית וקיבלתי את האוצר שלי. אין על האושר הזה. היום הוא כבר בן שנה ועשרה חודשים ומאז שהוא בן חצי שנה אנחנו מנסים שוב.
    כשהקטנטן היה בן שנה הצלחנו, אני בטוחה שאתן מבינות את רמת האושר אבל לצערי גם ההריון הזה נמשך 7 שבועות ונפל, אני לא מבינה למה כל כך קשה לגוף שלי להחזיק הריונות.
    מאז ההפלה עברו כבר יותר משמונה חודשים וזה פשוט לא מצליח. אני יודעת שיש לי ילד וחלקכן יגידו שזה מנחם וששמונה חודשים זה לא הרבה זמן אבל קשה לי, אני ממש ממוטטת מזה, לא מפסיקה לחשוב על זה וכל כך כל כך רוצה להרגיש את התחושה הזאת שוב בקרוב.
    אז נראה לי שחזרתי לפורום באופן רישמי, כי אני ממש זקוקה לתמיכה של אנשים שמבינים את הלחץ שלי ומרגישים כמוני.
    מאחלת לכולנו בשורות טובות בקרוב
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • היי תלתן, מאחלת לך שחזרת לפורום הזה לזמן קצר ביותר ושתעברי מהר לפורום של ההריוניות...
    בהצלחה
  • תודה מתוקה
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
  • זה מנחם ילד בהחלט, אבל אין מה לעשות, הרצון כ"כ חזק לעוד ילד...
    אני מבינה אותך, יש לי חברה באותו מצב.
  • היי,
    אני מציעה לך לבדוק את עיניין ההפלות וכן האם הכל תקין עם הביוץ בשלב ראשון.
    יש כאן שרשור שמורי פתחה תחת השם שלי, לצערי שתינו חווינו 2 הפלות.
    יש שם מידע שאולי יכול לעזור לך.

• מבינה לגמרי לליבך....
    ניסית להתייעץ עם רופא?
    לא משנה מה הסיבה, כמו שזה קרה בפעם הראשונה זה יקרה שוב...
    זה כנראה יקח קצת זמן...
    8 חודשים זה המון, אני לגמרי מבינה אותך,
    זה אומר 8 חודשים של אכזבה - וזה לא קל...
    אני הייתי ככה שנה וחצי עד שהצלחנו...תודה לאל...
    ואני כל כך מבינה את החשש שאולי זה לא יקרה שוב....
    מחזקת אותך ומחבקת...ומבטיחה לך שזה יקרה לך שוב....סבלנות
  • תודה על התגובות התומכות
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
  • ממי תהיי חזקה.... אני מכירה את ההרגשה הזו לצערי... אך עדיין זה לא אומר שאנחנו לא נזכה להריון.... גם לי יש ילדה שכבר בגיל 3 עוד מעט!!!! אבל יהיה בסדר אני מאמינה שזה יקרה שוב... הכי חשוב לא לאבד את התקווה.. ובלי שום קשר ברוכה הבאה!!!!
  • אני לא הייתי מוכנה לקבל את הסטטיסטיקה של הרופאים לגבי ההפלות ולאחר ש"חוויתי" את ההפלה השניה ביצעתי בדיקות ואכן התגלתה בעיה בקרישיות יתר בדם שהיא ככל הנראה הסיבה להפלות שהיו לי.
    היום דרך אגב, רופאים מתחילים לבדוק כבר אחרי 2 הפלות (למרות שזה עדיין בסטטיסטיקה) כי הם מבינים שאי אפשר להמשיך ולהסתכל על האשה כסטטיסטיקה ויש להסתכל עליה כבן אדם שעובר טראומה כל פעם ומנסים למנוע את הפעם הבאה. אלו הרופאים שאני נתקלתי בהם והלכתי לרופאים מהשורה הראשונה, הן פרטי והן דרך הקופה. אלו רופאים שחושבים רחוק ולא צר וקרוב.
    מצטערת- לא הייתי מקבלת את ההסבר שלהן והייתי נבדקת. מי ישמע, כמה בדיקות דם??

• נכון אני גם הייתי דורשת בדיקה!!!!!!!!!!!!!!!! מה הרופאים משוגעים????. למה לחכות ה' ישמור להפלה שישית????? מה הם חושבים שהריון קורה כל יום???? מה זה השטויות האלו!!!!!!!!!!!!!!!!! אני במקומך אומרת להם שזה ההפלה השישית שלך (למרות שלא) כדי שיתייחסו אלייך בכובד ראש ויתנו לך מענה!!! מה לעשות עם לא במוח אז בתחמון!!!!
    פשוט חוצפה!!!!!
  • כמו שליטל אמרה לך פתחתי שרשור על השם שלה......
    אני עברתי 2 הפלות בחודשיים האחרונים ואני לא מוכנה לחכות לשלישית כל הפלה גומרת אותי מחדש ממש קשה לי עם זה וב"ה יום שני אני הולכת לעבור היסטרוסקופיה שבודקת את הרחם אני כל כך לחוצה ואני מקווה שלא ימצאו בעיה אבל אם כן אז לפחות שאני יקבל טיפול ותשובות לפני הכניסה הבאה להריון זו ממש חוויה טראומתית ,אל תחכי שוב פשוט תעשי בדיקות ושיהיה בהצלחה וכמובן תעדכני ודרך אגב אני חושבת שאני זוכרת אותך גם אני הייתי בפורום לפני 3 שנים היום הבן שלי בן 3.
    http://www.holdthatpic.com/
  • וואיי בנות, אני מקווה שתקלטו מהר ויהיה לכן הריון קל ותקין.
    אני יודעת מה זה לחכות הרבה זמן לילד, אבל להיות בהריון ולאבד אותו זה משהו שאני לא יודעת איך אתן מתמודדות.
    אז כל הכבוד על הכוח שלכן, על האופטימיות וההתמדה. שולחת לכן נשיקות וחיבוק ענק ומחזיקה אצבעות שהפעם ההריון יצליח ולא תדעו עוד כאב...
  • היי תלתן קודם כל שבוע טוב ומבורך
    מבינה לליבך ויודעת בדיוק עד כמה זה קשה לעבור הפלה זאת טרומה לא קלה
    מאחלת לך שהות קצרה ושבעזרת ה' תקלתי מהר להריון תקין ובריא וגם אני בדעה של כולן שאת לא צריכה לותר לרופאים וכדאי שתלחצי עליהם לעשות את הבדיקות הדרושות
    שיהיה בהלצחה

בקרוב אצל כולנו
    לילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה