דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    ביום שישי הופניתי טלפונית למיון עקב דימום טרי, במיון הסתבר שיש לי RH מינוס ועליי לקבל אנטי די. האחיות התעקשו שבשביל לקבל את החיסון עליי לעשות בדיקת נוגדנים, לקחו דם ואמרו שיהיו תשובות יום למחרת.
    בינתיים איבדו שם את בדיקת הדם שלי ונאמר לי בפירוש שלאחר דימום חובה לקבל אנטי די תוך 72 שעות.
    מה אתה ממליץ לעשות? לעשות בדיקת נוגדנים חוזרת ורק לאחר מכן לקבל אנטי די? או לקבל אנטי די בכל מקרה בלי קשר לבדיקה?

וגם- מאז אתמול יש לי הפרשות מוזרות- מעין גושים אדומים קטנטנים (מצטערת על התיאור)- זה תקין לאחר דימום? או שכדאי לחזור למיון?
    אציין כי בבדיקה אתמול הכל היה תקין, העובר שוחה ומשתולל להנאתו.

תודה רבה

יעל

שבוע 10+4.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בד"כ עושים בדיקת נוגדנים בתחילת ההריון - כמה זמן עבר מא שעשו את הבדיקה ?
    יותר חשוב לקבל את ה - AntiD כל שאם אין לך אפשרות לעשות בדיקת נוגדנים חוזרות, אז עדיף לקבל את הזריקה.
    אפשר גם לעשות את הבדיקה, ולקבל את הזריקה (באותו יום),ו גם אם התשובה של הנוגדנים תהיה רק בדיעבד, זה טוב מלא כלום.

סולח על התאור, וכן זה אפשרי לאחר דימום - במידה וזה חולף, אז אין לך מה להתרגש מזה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה