שיליה קדמית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דוקטור שלום רב!
    לפני מספר יומיים עשיתי אולטראסאונד טרימסטר שני(סקירת מערכות) ושם התגלה שיש לי שיליה קדמית...,אני בת 25,כרגע נמצאת בשבוע 22 ו4 ימים,הריון ראשון ותקין!!!
    ללא הפלות קודמות או זיהומים כלשהם באנמנזה!
    רציתי לדעת מה זה אומר שיליה קדמית?
    יותר מדויק מה ההשלכות במהלך הריון ולידה עם שיליה שכזו???
    האם זה אומר שגם בהריון הבא השיליה תהיה קדמית?
    האם יש סיכויי ללידה מוקדמת או סיבוכים אחרים בלידה,דימומים בזמן הריון,רעלת הריון,מחסור בחמצן אצל העובר או אולי ניתוח קיסרי???
    האם יש להפחית בקיום יחסי מין כי יש סיכוי כלשהו???(אנחנו פעילים מאוד כמו לפני ההריון).
    שמעתי גם שמרגישים פחות את תנועותיו של התינוק ומאוחר מנשים עם שיליה רגילה...
    את התנועות של הנסיך שלי אני התחלתי להרגיש עוד הרבה הרבה לפני הסטטיסטיקה שזה משבוע 18-22(אם אני לא טועה),אז איך זה הגיוני???(אני בטוחה במליון אחוז שזה היו תנועותיו של העובר ולא משהו אחר).
    אשמח אם תוכל לפרט על נושא של שיליה קדמית והשלכות במהלך הריון ובזמן הלידה!!!

תודה מראש

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

למיקום שלייה קדמית אין שום משמעות או הבדל, לעומת שלייה אחורית. אין לזה שום השלכות ושום סיכון מוגבר לאף אחד מן הסיבוכים שהזכרת.
    כל עוד השלייה היא לא פתח או לא נמוכה - אז זה לא משנה
    חלק מן הנשים מדווחות על פחות תנועות בנוכחות שלייה קדמית, אבל רוב רובן של הנשים מרגישות תנועות בדיוק אותו דבר גם אם השלייה קדמית, כך שגם זה לא ממש עניין בעל חשיבות.
    מיקום השלייה בהריון הנוכחי, איננו משפיע על מיקומה בהריון הבא.

שוב, כל עוד זו לא שליית פתח או שלייה נמוכה/מרגינלית אלא שלייה קדמית בלבד - אין לזה משמעות, קיימו יחסי מין בחופשיות ותהני מהריון ולידה ללא סיכונים מוגברים.

בברכה,
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה