לא קורה כלום.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף כמה מתסכל....
    החודש אין מה לעשות כי נראה זקיק מוביל ואני צריכה לחכות לחודש הבא...
    הזמן עובר לאאאאאאט... אין לי למה לצפות ואין לי מה לחכות ולקוות רק למחזור... איזה באסה.....
    אז אנחנו נותנים עבודה כי פעם קראתי שעדיין יש סיכוי שהביוץ מאוחר וקרוב יותר למחזור, אני אני לא בטוחה שזה תקף לשימוש באקקלומין. הביוץ שלי היה אמור להיות שבוע שעבר ונראתה כוורת של זקיקים קטנים לא מספיק לביוץ :-(
    אם החודש לא אקלט אני אתחיל ללכת לרופא פרטי מחוץ לקופת חולים... אני מרגישה שאני מבזבזת את הזמן ולא מקבלת תשובות לשאלות שלי...
    מזל שיש לי אתכן!, לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן!!!! תודה
11 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך בהצלחה , תחשבי חיובי יהיה טוב בע"ה !!!

• בהצלחה מאמי

בקרוב אצל כולנו
    לילי
  • למה? כמה מ"מ הזקיק המוביל? אולי צריך להעלות לך את המינון.
    אני הייתי ב-US ביום שלישי והיו לי 2 זקיקים של 15 מ"מ, חזרתי ביום שישי והם גדלו ל-21 מ"מ ו-23 מ"מ, למה אבוד אצלך?
    כמה זמן את לקוחת איקקלומין?
  • קרן מאמי מה קורה לך???איפה האופטימיות והאמונה שבסוף זה יקרה???!!!!!! אל תדאגי מאמי זה יגיע ובגדול!!!!!... אז החודש זה לא יקרה?- לא נורא עוד קצת סבלנות ובעז"ה חודש הבא תקלטי..... מחזיקה לך אצבעות ומפריחה לך באוויר מליון נשיקות וחיבוקים שיראל!!!!
  • זו הפעם השניה שלקחתי אקקלומין, חודש הבא הרופא
    יעלה לי את המינון לשני כדורים בתקווה שאגיב טוב ואז לא אצטרך זריקות...
    הייתי בביקורת ביום ה-14 וה-17 למחזור ולא השתנה אצלי דבר... זקיקונים קטנטנים... הרופא אמר שהחודש אבוד...
    אני מאוד אופטימית אבל לפעמים יש לי נקודות שבירה ואז אני חוזרת לעצמי אחרי התגובות והעידוד שלכן...
    :-)

ואוואו פאני, שני זקיקים שוווים!!!! החודש הוא שלך!!!!
  • אל תתיאשי, תמשיכי לנסות ולקוות
    בסוף זה יקרה, אם לא החודש אז חודש הבא

פאני, אני מקווה שאת עובדת כי נראה לי שזה החודש שלך
  • קרן,

לא מבינה למה הרופא נתן לך רק כדור אחד!!! אצלי הוא התחיל ב-2 כדורים ליום, והחודש הוא העלה לי ל-3. בגלל זה נוצרו 2 זקיקים...
    האמת, נוצרו 4, - גדולים ועוד שניים של 11 מ"מ ו-14 מ"מ שמן הסתם לא בייצו.
    בקיצור, מה שאני אומרת זה שיעלה לך את המינון, נתן לך גם אובטרל?

• אני מצטערת על הבורות...אבל אני לא מבינה....מזה זקיקים?!!? מזה אומר שהם יגדלו!??!?!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • היי אביה,

זקיק נוצר ומתפתח בשחלות, אקקלומין עוזר לזקיק לגדול ולהיות מספיק גדול על מנת שיבייץ.
    כשהביוץ קורה, הזקיק "מתפוצץ" ונותרת הביצית שמבייצת. (גם לקליפה בנותרה יש תפקיד, אבל זה סיפור אחר...
  • הבנתי....\
    .אבל איך בדיוק מתבצעת הבדיקה הזו....
    ונגיד והזקיק מספיק גדול...הרופא אומרת מתי בדיוק לקיים יחסים!?

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • פאני, אלופהההה!!!! איזה הסבר... אפילו אני לא יכלתי להסביר יותר טוב!!!

אביה, בעקרות לפני שבועיים אובחנתי כפוליציסטית (לא מבייצת לבד)
    האקקלומין עוזר לי לבייץ ומעקב הזקיקים עוזר לי לדעת מתי.
    בגדול את האקקלומין לוקחים ביום ה-4 למחזור והביוץ אמור להיות ביום ה-14. באמצעות בדיקת אולטרסאונד אפשר לראות אם יש זקיק מספיק גדול לביוץ.
    אם לא, אפשר להגדיל את המינון, לעשות זריקות וכו וכו.. מקווה לא להגיע לזה...

הרופא שלי לוקח ת'זמן ובגלל זה אני חושבת לעבור לרופא פרטי המתמחה בפריון. לא רוצה לבזבז עוד זמן.... אני אשאר איתו עוד חודש ונראה איך יתקדם...

לגבי האובטרל, הרופא שלי אמר שאם לא אגיב לשני כדורים נתחיל עם זריקות.. מקווה מאוד לא להגיע לזה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה