אשמח לדעתכן - וויכוח שיש לי עם חמתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמתי שתחיה אישה מקסימה ובשבילי היא כמו אמא שנייה - אבל יש דברים שבהם היא מסוגלת לשגע אותי. אחד מהם זה הדאגה המוגזמת שלה לנופר. אם אני אמא פולנייה היא לוקחת את זה צעד קדימה... אם היא הייתה יכולה היא הייתה עוטפת את נופר בצמר גפן עד הפנסיה

11 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שהשאלה היא קצת שונה, לא מי צודקת (את כמובן
  • אני לגמרי עם ענבר
  • מילה במילה עם linbar
  • ברור שאת!!!
    וזה לא משנה כי את אמא שלה ואת קובעת...
    ואפודה במשך היום לא צריך, אולי בערב

• אין לי מה להוסיף על מה שענבר כתבה...

• תודה לכולן על התמיכה

• האמת היא שמזג האוויר כל כך הפכפך שזה באמת תלוי ביום.
    בשבת למשל ירד גשם והיה קריר, עכשיו כמובן חם אש...
    טמפרטורת הבית ובמיוחד הרצפה היא לא כמו הטמפרטורה בחוץ- לוקח זמן עד שהבית מתחמם/מתקרר אז זה גם תלוי בטמפרטורה בבית....
    בקיצור שתיכן צודקות פשוט תלוי ביום....

• התכוונתי בשבת לפני שבוע כמובן

• אני בכלל לא נכנסת לפרטי הלבוש.
    את האמא - נקודה!!!
    היא יכולה לייעץ, לא להחליט

• סתם שאלה..אתם גרים אצלה? או שבאים לבקר מדי פעם? כי אם באים לבקר פעם ב..תני לה את הכייף שלה לדאוג לילדה ואת תעשי את מה שבא לך אחר כך בזה גם תמנעי את המצב שאם לילדה יהיה נזלת חמותך לא תגיד לך "אמרתי לך"

את צודקת, בשלב הזה לדעתי אפשר לתת לה לזחול גם על הריצפה
  • מרינה, אנחנו גרים בבית ששיך להם, במרחק 5 דקות מאיפה שהם גרים. אנחנו לא נמצאים שם כל יום אבל היא בהחלט עוזרת לי המון ובאה אלי אחת ליומיים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה