בנות צריכה עזרה בכמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן אני לאחר החזרה והאמת שאין לי שום תופעות שיכולות להעיד על הריון האם זה טבעי? אני אמורה להרגיש משהו? אתמול קצת כאב לי הגב.ויש לי כל הזמן פיפי בתדירות גבוהה אבל זה מאז ההחזרה ככה. אשמח אם מישהי שעברה כבר את התהליך או נמצאת בו תוכל לייעץ לי אני מאוד רוצה ומקווה שב"ה זה יצליח.
    בזכות היום הקדוש הזה אני מאחלת לכולכן הצלחה וברכה.

תשועת ה כערף עין-בשורות טובות לכולם!
5 תגובות
עמוד 1
  • לא מרגישים כלום אחרי החזרה ואין תופעות לוואי
    כאבי הגב ופיפי זה רק פסיכולוגי אל תחפשי סימנים בע"ה עוד 12 יום
    תעשי בדיקת דם ותחשבי חיובי

• לא אמורים להרגיש בכלום,
    נסי להמשיך עם חייך עוד 12 יום,
    ונחזיק אצבעות שהכל אצלך עומד להשתנות
  • בנות יקרות מהשעתיים האחרונות יש לי כאבי בטן חזקים כמו לפני מחזור. אני בלחץ!!!! !!!!! זה אומר שאני עומדת לקבל? לא עבר אפילו שבוע

תשועת ה כערף עין-בשורות טובות לכולם!
  • אם זה מנחם אותך גם אני אחרי החזרה עם כאבי מחזור כבר כמה ימים....
    אבל זה לא אומר כלום, יש כאלו שבהריון יש להן כאבים שדומים לכאבי מחזור,
    אז נקווה לטוב. (למרות שלגבי עצמי יש לי תחושה לא טובה...)

• בוקר טוב,
    אני ישנה-חדשה בפורום וחזרתי על מנת לתרום לעכן מעט מהידע והניסיון שלי (כמעט 3 שנים של טיפולי פוריות שהסתיימו בתינוקת יפהפייה, היום בת שנה)
    ולשאלתך:
    את לא אמורה להרגיש משהו מיוחד מאמי, מניסיון אי אפשר להגיד לך להפסיק לחפש סימנים. כי מרוב שרוצים לקוות שזה הצליח נאחזים בכל סימן שיכול לבשר על הבאות.
    גם אני סבלתי מכאבי בטן דמויי מחזור לפני שהתבשרתי על ההריון.
    מאחלת לך מכל הלב שבתום 12 ימים תקבלתי תשובה חיובית ותקפצי מאושר !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה