מתי...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם המחשבון ביוץ אומר לי שתחילת זמן הפריון הוא ב-24/5 ומסתיים ב29-30/5 וזמן הביוץ עצמו הוא ב28/5 אז השאלה שלי היא-בזמן הביוץ שזה ה-28 כדאי להיות עם הבעל ביום? בלילה? למה הכוונה ב-28-של היום או של הלילה?
6 תגובות
עמוד 1
  • אין שעה!!!! עלייך להיות איתו ביום הזה נקודה....... הלוואי והייתה איזו שהיא נוסחה שהייתה מגלה לנו בדיוק מה הרגע המיוחל... אך לצערי ולצער כולנו עדיין לא נולד ה"גאון "שפיתח את הנוסחה הזו... אם את רוצה לכסות את היום והלרגיש שעשית את המקסימום... אז תעשו בבוקר ובערב... בכל מצב זה לא משנה כי הזרע יכול לשמור על עצמו במשך 72 שעות כך שאם עשית בתחילת היום אמצע או סוף זה לא משנה....
  • אחלה של שאלה
    ושיראל תבשוה מעולה גם אני חשבתי לשאול וקיבלתי ממך את התשובה תודה

בקרוב אצל כולנו
    לילי
  • קחי יום חופש ואל תצאו מהמיטה.. ח חח
    סתאאאם, שיראל נתנה יופי של תשובה...
    תהנו!!!

• אני משלימה את התשובה של שיראל, והביוץ נמשך מ-12 עד 24 שעות, ככה שזה לא משנה יום או לילה, אפילו תוסיפי לילה של עבודה ב-29...אם המחשבון ביוץ מדיוק ואת מבייצת כמו שצריך, הכל בתנאי הזה...
  • לא צריך לקחת יום חופש-זה יוצא ביום שבת!! (יששששששששששש!!!!) חח

במחשבון ביוץ רשום שאני מבייצת ב28 שזה יום שבת...ואני טובלת ביום שישי,ב-27-יום לפני...כל שאר הימים הפוריים(-שיתחילו לי מיום שלישי שזה אומר מחר) אני לא אוכל לנצל...כי כמו שאמרתי-הטבילה יוצאת ביום שישי...כך שיש את יום שישי, שבת(-מועד הביוץ) ואת יום ראשון בלילה(-שיום ראשון זה היום האחרון לזמן הפוריות..)

אם נמצאים אם הבעל רק בזמנים האלה שציינתי יש מצב גם להיקלט ,נכון.......?

• ברור שיש מצב להיקלט.. צריך רק פעם אחת קולעת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה