זירוז לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    אני בשבוע 38+2 להריון השלישי שלי ,אחרי 2 לידות רגילות. היום נבדקתי עלידי רופא כדי לדעת אם יש תנאים לסטריפינג מאחר ואני סובלת מאוד מדליות +בקע במפסעה )אך לצערי לא היו תנאים מספקים להליך (מחיקה של 50 אחוז מצוואר הרחם ופתיחה רק של 1 ס"מ )הרופא טען שלדעתו אני עדיין רחוקה ושיש לי בשקט עוד שבוע.האם דברים יכולים להשתנות וכן יתכנו צירים עוד במהלך השבוע הקרוב או שאחרי ביקה אפשר לדעת בוודאות מתי הלידה אמורה להתרחש. הוא הציע לי פתרון של טבליה לנרתיק אך אני קצת חוששת הסבירו לי שיכול להיות האטה של דופק העובר שיוביל לסיבוך ומשם לקיסרי. מה אתה חושב?אודה לך אם תעזור לי להחליט אני נמצאת בסבל ובכאב והקושי הוא רב.כל יום שעובר הוא נצח עבורי
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקרון אין לך סיבה רפואית כדי לעבור זרוז, המטרה של הזרוז היא להקל עלייך
    כאשר מול זה עומדים הסיבוכים של זרוז - כגון מצוקה עוברית וסיום בניתוח קיסרי או לידת ואקום בשכיחות גבוהה יותר
    יחד עם זאת, את בלידה שלישית והסיכון שכל אחד מאלו יקרה הוא נמוך מאוד.

גישתי האישית היא שלא לעשות זרוז אם אין הכרח
    אבל אם כל יום הוא נצח, יכול להיות שזו הדרך היחידה להקל עלייך ולשקול את אופציית הזרוז ברצינות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה