מתנה למטפלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש למישהי עצה מה אני יכולה לקנות למטפלות של להב?
    יום ראשון הוא היום האחרון- יום שישי אנחנו עושים מסיבת פרידה ויום הולדת במעון ואני רוצה להביא להן משהו.
    הבעיה היא שיש 4 מטפלות קבועות, בת שירות מדהימהההההההה אהובת ליבה של להב (ושלי), טבחית, ומנהלת המעון - זה המוןןןןןןןן? מה אני אעשה

21 תגובות
עמוד 1
  • תראי, בסה"כ שילמת לועד הורים למתנות סוף שנה ואם זכור לי נכון הבאת גם משהו בפסח, אפשר להביא לכל אחת פרח אליו מצורפת ברכה מהלב.
    תכלס - המילים החמות זה מה שבאמת חשוב לא עוד קערה בבית או עוד סבון מללין.

• בעיה קשה... אולי ספל עם תמונה מלאה בממתקים?

לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • סיון חשבתי על זה. היום אני אלך לראות מה סדר המחירים לדבר כזה.

ענבר לא הבאתי מתנה לאף אחד מהחגים

• עוד מישהי?

• תני לבדוק אם הבנתי נכון- מדובר ב-7 אנשי צוות?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • חחחחחח עשרה שקלים

אבל בואי נהיה ריאלים 30 שח

• פרח עם ברכה אישית לכל אחת.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • היי
    אני פעם הזמנתי לסייעות מגנט למקרר מעץ כזה זה מגנט בצורת לב מעץ ועליו חרתו לי את שם הסייעת ותודה רבה על שנה נפלא ושמות הילדים ועטפו לי את זה מאוד יפה.
    הסייעות התלהבו נורא וזה על המקרר על יודעת הם רואים את זה כל הזמן פגשתי לפני כמה זמן את אחת הסייעות היא אמרה שעד היום המגנט על המקרר והיא נזכרת בילדים והעלות לא יקרה.
    רחל

• בהחלט פרח עם ברכה אישית ולצרף איזה פרלין שוקולד נראה לי מספיק בהחלט.
    אל תישכחי שמדובר בלא מעט אנשים ואת לא יכולה להביא לאחת כן ואחת לא ו - 30 כשזה לאחת שתיים או שלוש נראה לי סבבה אבל תעשי חשבון כפול שבע נראה לי כבר הרבה בהתחשב בעבודה שאת לא כל כך תעבדי עכשיו.
    לגבי המתנות שנתת כסף שמיועדות לסוף השנה לא נראה לי רלוונטי כי להב כבר לא תהיה בגן בסוף השנה.

המסנג'ר שלי: [email protected]

• נורא אהבתי את הרעיון של רחל דוד!!!!!!!
  • בהחלט הוצאה אני דווקא הייתי הולכת
    על להכיןשיפודי עוגיותאו שיפודי ג'לי
    וקונה 7 כוסות ומעמידה בפנים
    ועוטפת לא יעלה יקר ומאוד מכובד
    אם הייתי גרה לידך הייתי מכינה לך
    או אפשר לאפות על שיפוד עוגיות כמו שפעם משהי הכינה כאן
    יוצא מהמם
    אה אבל שכחתי את צריכה לנוח
  • כוס עם תמונה של להב והקדשה
  • עשיתי חיפוש קטן בגוגל ומצאתי רעיון- פמוטים לנרות (אפשר לנרות שבת ואפשר פמוטים רגילים).
    זה לא יקר ונחמד
  • אהבתי את הרעיון של רחל דוד

• רחל דוד זה רעיון יפה אבל הבעיה שזה לא יהיה מוכן עד יום שישי
    כוס עם תמונה והקדשה עולה איזה 70 שח
    מחזיק מפתחות עם תמונה והקדשה אמרו לי שזה סתמי כי תכלס אף אחת מהן לא תלך עם זה
    פמוטים לא יקרים?
    אוףףףףף שונאת את זה פיכס אני גרועה בדברים האלו

• רחל דוד זה רעיון יפה אבל הבעיה שזה לא יהיה מוכן עד יום שישי
    כוס עם תמונה והקדשה עולה איזה 70 שח
    מחזיק מפתחות עם תמונה והקדשה אמרו לי שזה סתמי כי תכלס אף אחת מהן לא תלך עם זה
    פמוטים לא יקרים?
    אוףףףףף שונאת את זה פיכס אני גרועה בדברים האלו

• אני בעד לקנות קערית יפה מזכוכית.. זה עולה גג 15 ש"ח ותאפי עוגיות שוקולד מושלגות(כי זה מה שבא לי עכשיו)

• סיון היי בוקר טוב
    אני עשיתי את זה בזמנו יום יומיים לפני שהבאתי את המתנה לסייעות.
    היום יום שלישי את יכולה להזמין את זה וזה מוכן למחרת והם מעטרים מאוד יפה את הלב מעץ והחריטה יפה וזה יוצא מאוד חמוד.
    רחל

• היי
    שכחתי לכתוב תודה רבה לבנות שאהבו את הרעיון שלי.
    רחל

• את לא חייבת לקנות לכל אחת מתנה אישית.
    את יכולה להשקיע בסלסלה יפה גדולה לכולן - ולכול אחת לכתוב ברכה:
    http://www.superpri.co.il/?gclid=COvAp8vw_6gCFVeMzAodRRWC8w

רעיון נוסף, עוגיות מעוצבות:
    http://www.oogili.co.il/site/detail/departAlbum/albumPic.asp?depart_id=139024&category_id=59012&passCloseTXT=&gadgetStyleBOO=&designCustomNUM=NULL&designCustomWidthNUM=&designCustomHeightNUM=&designCustomSecondNUM=0&iframeNameTXT=IFwinEdit_59012&borderSizeNUMg=&borderColorTXTg=&backColorTXTg=&textColorTXTg=&gadgetStyleXmlBOO=&iPageNum=2&seaWord=
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • אני בטוחה שאפשר למצוא פמוטים יפים גם ב-20 ש"ח.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה