היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי בעיה קשה... בעלי לא אוהב אף שם שאני מציעה לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
27 תגובות
עמוד 1
מאור יהלי וסהר זה לא שמות של בנים?
יהלי וסהר זה יוניסקס (ויכוח עיקרי כאן כרגע לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
גם אני אוהבת בד"כ שמות של בנות לבנות ! בנים ל- בנים ! ושמות של פעם ובייחוד תנכיים
גם אני מעדיפה שהשם של בת יהייה שם של בת ולא יוניסקס
יווו איזה קטע..אני דווקא שמעתי הפוך (לא שאני מבינה בזה משהו) שלא בתחילה ולא בסוף השם לא אמורה להיות אות "סגורה"...כמו ס' לדוגמא..אלא כן פתוחה.. לכו תבינו
לגבי שמות שהצעת...למרות שאני בעד לתת לבנות שמות של בנות ולבנים של בנים שיהיה חד משמעי......אבל שם מאור לבת נשמע לי מדהים אגב אני מכירה מאור- בת
סתם מעניין..אילו הצעות יש לבעליך? או שהוא כמו בעלי - קודם כל את מה שאני אומרת- זה לא טוב...מצד שני אין לו מה להציע?
צריך להבין איזה שמות הוא אוהב לשבת בלי בושה מול רשימה ולסמן כמה אופציות. אחר כך לעשות סדר עדיפויות ולהחליט סופית כשהיא תצא ב"ה. זו דעתי בכל אופן... לדעתי האישית כל השמות שהצעת מקסימים חוץ ממאור "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
אני גם אשמח לשמוע מה בעלך כן אוהב...
אני אהבתי מאור לבת
ליטלי- חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו
ההורים שניהם צריכים להסכים על השם....אחרת זה מתכון לצרות....
אם הוא רוצה שם משפחה - אפשר לתת אותו בתור שם שני, כמו שהקטנה שלי למשל קיבלה את השם השני על שם אמא שלו כפשרה..... מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
וואי איזה יפה זה מאור! אני אוהבת גם רז , ונויה, דניאל . טיפים לשכנוע ?? אם יהיו פה טיפים טובים תגידי לי ללמוד לילד הבא .. ראית מה היה אצלי
אני לא יכולה לעזור לך לשכנע את בעלך כי אני לא מכירה אותו, אבל אני מאוד אוהבת יולי והיא-לי (או הילי).
תנסו למצוא שם ששניכם מתחברים אליו
אולי תחשבי על שמות אחרים לבנות: קרן שני אמילי אליה אלמה נועה מאיה אוריאן
ולדניס - שמות לבנים יונתן איתמר גלעד אלעד תומר דור יעל, אמא של 2 אפרוחים
אביגיל מספרת לי הרבה על "עדי הבן" ו"עדי הבת" מהגן. זה תמיד בסמיכות. כאילו "הבן" או "הבת" זה חלק מהשם. אותי בתור אמא של עדי (לא משנה בן או בת) זה היה מטריף! לכן אני אוהבת שמות חד משמעיים.
אבל זה רק אני...
ענתי- כמו שטליה אומרת חייייייים (עם חיריק בח')
מרינה בעלי בדיוק כמו בעלך לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
יעל - תודה ממי
אני מאוד אוהבת את היא-לי שחר רותם ירין אורן (ממש כמו בן) אורי -כמו חזקיה מאור גם מהממם בעיניי
יולי ומאור - שמות מדהימים (מעניין למה
סהר מאוד יפה בעיניי!!
לגבי שמות נוספים:
גאיה!!! ליה אמילי גפן
אני אוהבת את השם נטע לבת. אהבתי מהרשימה שלך את מאור וסהר. מעבר לכך אני מאוד אוהבת גם גאיה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
היי, חוץ מהשמות של הבנות שלי אלה ואדר שאני מאוד אוהבת, לדעתי יפה מאוד גם אורי (כמו חזקיה) לבת זה ממש מקסים. הכרתי בת אורי וממש התבאסתי שכבר השתמשתי בשם הזה לבן שלי...
[
טוהר
אני אוהבת את השם מיה (mia) ליאן אוריאן לורן
שמעתי מישהי קראה לבת שלה "לאיה" ואמרה שזה: לנו אותך יעד ה'
משהו כזה לא זוכרת בדיוק You're my heart, you're my soul
אמילי/נטלי
אני גם אוהבת אושר, אבל בעלי רצה להתגרש ממני על הרעיון