שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות ממתי אפשר לעשות בדיקת דם לגילוי הריון???????????? אני יודעת שמומלץ לחכות לאיחור אך השאלה שלי היא האם אפשר לעשות קודם ואם כן ממתי???????

לא יודעת למה אבל יש לי תחושה פתאום שאולי אני כן.... משום מה הערכה של הביוץ מראה לי 2פסים כבר שבוע.... שמעתי בהצעתכן קניתי את הערכה של ביוצית.... וגם היא מראה לי 2 פסים... קראתי באינטרנט וכתוב שם שזה יכול להעיד על הריון אך לא בטוח..... הלוואי שזה המקרה שלי............
17 תגובות
עמוד 1

• הלוואי
  • קיבלתי ב3.5 והמחזור שלי לא סדיר.... אז אין לי מושג....

• אה..
    נראה לי שקצת מוקדם מידי עכשיו לעשות בדיקה
    כי גם אם זה חיובי זה יהיה נמוך ואז תצטרכי לעשות עוד אחת
    אם אין לך בעיה עם דקירות אז תעשי..
  • שיראל אני קיבלתי יום לפניך ועשיתי היום !

יאללה תעשי מה אכפת לך...

• את רצינית עשית היום???????????!!!!!!!!!!!!!!! תותי, לך יש יותר סיכוי שזה יקלוט הריון כי המחזור שלך כל 28 יום!!!!!!!!!!!! שלי ממש לא מתקרב לזה.... שלי לדעתי כל 32-34 יום.... מה שאומר שזה ממש אבל ממש חסר סיכוי לא????? את יודעת מה? אני אקבע תור לבדיקת דם לשבוע הבא ביום ג'...!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי שיש יותר סיכוי לתשובות מדויקות שבוע הבא.. מה את אומרת? שווה או חבל על המאמץ והדקירה???
  • דבר ראשון אני בכללללל לא חושבת שאני בהיריון
    אבל רציתי לראות מה הפרוצדורה ( לא מפחדת ממחטים יש לי 2 קעקועים

• שיראל .... אני גם קניתי את ערכת הביוץ... וכול פעם שהייתי בודקת היא הייתה מראה לי 2 פסים ..אל תיסתמכי על זה.. וטוב שעשית את בדיקת ההריון
    אני מאוד מקווה שהתוצאה תתחיל להראות משהו חיובי
    מחזיקה אצבעות

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • תדעי לך שבחודש שעשיתי בדיקת ביוץ וזה הראה לי 2פסים חזקים הייתי בהריון מאחלת לך בהצלחה

http://www.holdthatpic.com/
  • יואוווו שירביץ אולי את בהריוןןןןן
  • חכי עוד קצת
    עם תעשי עכשיו בטא ואת בהריון הבטא תיהיה מאוד נמוכה ואחרי זה שוב בדיקת דם

תעשי בעוד שבוע

• יו לא נכון!!!!!!!! mori.k את רצינית???????? יש מצב שאני ב-ה-ר-י-ו-ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    טוב עכשיו אני ממש סקרנית.... איך עכשיו אחכה עד שבוע הבא?????אני לא יכולה לחכות שעה? אז איך בדיוק שבוע????
    ותותי למה את כזו שלילית.... מי יודע אולי את כן!!!!!! לא לשלול אף פעם!!! אני... עד שלא מטיחים לי את זה בפרצוף ואומרים לי לא!!! אני חייה באשליה שאולי כן....
    בתקווה שזה יבוא, עדיין לא עשיתי בדיקת הריון.... אני רוצה לעשות אבל מפחדת שזה מוקדם מידי....
  • אכן מוקדם לעשות בדיקת הריון, את צריכה לקבל תחילת חודש הבא, וגם אז לחכות לאיחור. כרגע סתם תבזבזי על בדיקה שתראה לך שלילי...
  • שיראללל

אני עשיתי היום את הבדיקה כמו שרשמתי לך
    המחזור שלי התחיל ב2.5
    הביוץ המשוער ב14.5
    היום 23.5 עשיתי בדיקת דם
    שיצאה שלילי

אני לא יודעת אם זה היה מוקדם לעשות אותה או שבאמת זה שלילי
    אחכה ( לא ) לקבל מחזור ...
  • יוווווווו שיראלוש איזה יופי הלוואי הלוואי שכן
    לפי מיטב ידעתי בבדית דם התוצאה היא יותר אמינה וניתן לגלות הריון עוד לפנה האיחור כבר בשבוע 2-3 להריון
    אז גם אני חושבת שאת יכולה לעשות בדיקה אם את כול כך סקרנית
    אבל כמו שבנות אמרו זה בטח יראה לך בטא נמוכה כך שתיצתרכי לעשות שוב בדיקה (אז אם את לא מפחדת ממחטים תעשי את הביקה עוד השבוע)

בקרוב אצל כולנו
    לילי
  • ואואווו, שיראל ממי, הלווואיאייייי...

אבל חכי עם זה, אל תעשי שטויות...
    כמו שהבנות אמרו, יכול להיות שאת בהריון ועוד מוקדם מידי כדי לבדוק, יכול להיות שייצא לך שלילי או בטא נמוכה וסתם תתאכזבי לחינם ובכלל את בהריון...

חכי קצת שיהיה איחור ואז תלכי לעשות...
    אני מכירה אותך ויודעת כמה קשה לך להתאפק, אבל בסוף זה ישתלם לך...
    בקיצור, אני מחזיקה לך אצבעות!!!
  • באמת הללואי ........... החלטתי לעשות בדיקת דם ביום א'.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה