-
אם את מחפשת רופא פרטי, מה זה משנה איזה ביטוח של קופת חולים יש לך?
את הולכת פרטי.
לא רשמת באיפה את בארץ..אם את מאזור המרכז אני ממליצה פרטי על פרופ' יגאל וולמן או פרופ' מיכאל קופרמינץ. וולמן מומחה לאולטרסאונד ועושה סקירות בנוסף למעקב הריון רגיל. קופרמינץ הוא רופא פוריות, מומחה בסיכון גבוה וכמובן שגם עושה מעקב היריון רגיל.
שניהם עובדים באיכילוב ומקבלים פרטי במגדלי ויצמן, ויצמן 14 בת"א.
גם אני במאוחדת ויש לי ביטוח "שיא". זה אומר שאת יכולה לקבל החזר של 85%על הביקורים / ייעוצים אצלם, עד 6 ייעוצים בשנה. זה די הרבה יחסית לקופות אחרות.
חוץ מזה הקופה לא עוזרת לך אם את עושה הכל פרטי (סקירות, שקיפות וכו').
אצל שניהם אם את במעקב היריון אצלם, השקיפות זה חלק מבדיקה שגרתית.
שניהם לוקחים כ- 600 ש"ח לביקור כאשר הביקור הוא בערך פעם בחודש. אם צריך להגיע שוב במהלך החודש הזה מסיבה כלשהי הביקור בחינם. בעצם יוצא שזה עולה 600 ש"ח לחודש...
-
little תודה רבה על כל המידע הזה!!!!
אני בעיקרון באזור ירושלים, וכרגע בודקת את ה"ענינים" באיזור הזה. בעיקרון יש לי חברה שנסעה מאילת עד המרכז בשביל טיפולים, ועכשיו היא עם תאומים, אז אני לא שוללת כלום.
אבל נתחיל קרוב לבית קודם.
ותודה על המידע על השתתפות הקופה, טוב לדעת איך לנצל את זה טוב.... משלמים להם אז לפחות נשתמש קצת בזכויות לא?!
-
מידע חשוב... תודה!!!
גם אני שוקלת להתחיל מעקב עם רופא פרטי.
רופא של קופת חולים מגיעים לעבודה ומעבירים כרטיס... לא ממש אכפת להם באופן אישי מהמטופלים.. לפחות זו ההרגשה שלי מהרופא שלי...
-
היי.. אני מטופלת אצל בר חוה, הוא לוקח לחיות 800 ש״ח אבל את לא צריכה להיפגש איתו כל חודש אלא רק כשהוא רושם לך טיפול וזה לכמה חודשים. במהלך החודש את מדברת עם המזכירות שלו...
בכל אופן מאחלת לך שלא תצטרכי...
-
לוקח ליעוץ
-
פרופסור מרגליות משערי צדק
לוקח 700 ש"ח לפגישה ראשונה
אח"כ באזור ה500
בהצלחה1
-
תודה רבה רבה! על כל המידע הזה!
הופנתי למכון פוריות, ובגלל זה כל הברורים האלה, אני רוצה שדברים יתקתקו במהירות ויעילות- נשמע כמו פרסומת אבל...
אני כרגע מבררת על רופאים שרופאת הנשים הקודמת שלי המליצה ואז נראה...
בכל מקרה המון תודה על כל העזרה והתמיכה!
-
קבעתי היום תור לד״ר קופרמינץ. החלטתי לא לבזבז את הזמן עם הרופא של קופ״ח מאוחדת.
הוא לוקח לביקור ראשון 900 ש״ח ואח״כ זה יורד ל600 ש״ח עבור מעקב.
קראתי קצת באינטרנט ועושה רושם שהוא מאוד מקצועי...
Little את יודעת במקרה אם ההחזרים של מאוחדת תקפים גם לביטוח עדיף?
-
היי קרן, לי יש עדיף ושיא אז אני לא יודעת לענות לך.
נדמה לי שאולי יש הבדל במס' ההחזרים בשנה או בגובה ההחזר.
תתקשרי לקופה ותשאלי במזכירות הכי פשוט.
הוא סופר סופר מקצועי ויש לו הרבה ניסיון.
בהצלחה!