עזרה - נסיגה בגמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אני יודעת שכבר שאלו כאן... אבל ברחו לי מהראש כל העצות הטובות שלכן

בייבי גמולה כבר שנה, בימים האחרונים (רק בבית) לא רוצה להיכנס לשירותים בלי ליווי, זה עניין של תשומת לב (יש שם אריה... או שמושכת אותי ביד).
    כשהחלטתי לשים לזה סוף, היא התחילה להשתין על הרצפה ליד השירותים.
    היא קוראת לי לבוא ואני אומרת לה שתלך לבד או מתעלמת (כשזה נעשה בצורה של התבכיינות) ואז היא פשוט עושה על הרצפה.
    אתמול בערב אמרתי לה שאם עוד פעם אחת זה קורה אני לא אחליף לה, ובאמת לא החלפתי והיא אכלה ארוחת ערב רטובה (שמתי מגבת על הכיסא).
    זה לא עזר והיום ברגע שחזרה מהגן עשתה על הרצפה.
    בגן היא כמובן לא מפספסת.

מה עושים???

12 תגובות
עמוד 1
  • קורה שיש להם נסיגה בגמילה
    אני בטוחה שזה יחלוף
    אולי תתנסי שיש לה פיפי לעשות איתה תחרות מי יגיע ראשון לשירותים אצלנו זה עבד

• אני עדיין לא התחלתי גמילה, אבל אגיד לך מה היה עובד על שקד במצב כזה.
    אני הייתי נותת יחס ל"פינוק המיותר" הזה, ועם הזמן מורידה לאט לאט הילוך ונותת לזה פחות יחס, בהדרגה, עד שהמצב היה חוזר לקדמותו.
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מילנה זה מעניין
  • אני חושבת שבגיל הזה הם עדיין צריכים תזכור ועזרה מידי פעם
    בגיל הזה אין להם תחושת זמן ושהם עסוקים במשהו הם לא חושבים על משהו אחר

הם יכולים להגיע גם לפתח של השירותים ולהיזכר שבדיוק רצו לשחק במשהו וזה משנה את דעתם

• לא יודעת, איפי
    בגן יש יותר אקשן והיא לא מפספסת. אני בטוחה שזה קטע של תשומת לב בבית... (והיא לא ילדה מוזנחת
  • תתני את ה"תשומת לב" שהיא מבקשת, אח"כ אפשר להוריד בהדרגה, שרק תלכי איתה ותעמדי שם בלי לעשות כלום, אח"כ רק ליווי לשירותים וללכת וכו'
  • בגן לוקחים אותם
    שואלים אותם למי יש

• מילנה נתנה אחלה עיצה

• בקשר לתשומת הלב היתרה,
    לדעתי זה עדיף על פני מריבה- הרי גם מריבה (או התעלמות שגורמת בסופו של דבר תמיד למריבה ובכי) הופכת את הנושא ל"עניין גדול"....אפילו לגדול מדי....
  • להפך- כרגע יצרת מצב, שבו את עושה מזה עניין גדול...
    אם למשל היית זורמת איתה מהתחלה, יכול להיות שאחרי פעמיים-שלוש (או יותר), היא לא היתה דורשת ממך שוב.
    ברגע שאת נמנעת, את מראה לה שזה עניין גדול.
    ובעניין האחריות- אם לימדת אותה כבר שזו האחריות שלה, אני מאמינה שהיא זוכרת את זה.
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני בדעה של מילנוש
    לזרום איתה - להבין שיש תקופה כזאת של נסיגה- כמו שאמרת נכון ולצעוד איתה יד ביד על מנת לעזור לה לעבור את זה. לא ליצור לה "אנטי" לשירותים.
    לאט לאט- תתחילי לשחרר... אולי תשימי לה ספרים שהיא אוהבת ליד האסלה או עיתונים... תחליטו ביחד מה יעזור לה להיכנס לשם לבד ולאט לאט תנסי לשחרר.

בהצלחה
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אני אנסה לתת לה את התשומת לב שהיא מבקשת ונראה...

אתמול בערב זה קרה שוב, ועדיין לא הספקתי לדבר עם בעלי ולגבש דרך תגובה, אז הוא הגיב כמו שהגבתי קודם - נזף בה וכו'.
    אבל החלטנו שננסה את הדרך השניה ואני אעדכן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה