היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני פעילה בדכ"כ בפורום תמיכה, אבל יש לי שאלה לאמהות מנוסות. יש לי תאומים בני חודשיים וחצי שפשוט לא ישנים כל היום! אני לא יודעת מה לעשות איתם. אני רואה שהם עייפים, העיניים נעצמות, הם בוכים אבל לא נרדמים. אני מנסה להעסיק אותם, אבל אין שיתוף פעולה, רק צרחות. הדבר היחיד שמרגיע אותם איכשהו זה הטרמפולינה, אבל גם זה ל15-20 דקות ואני פשוט לא יכולה לנדנד אותם יום שלם! זה לא נראה שכואב להם משהו, כי הם כן נרגעים בטרמפולינה ועל הידיים. מה עושים? יש איזושהי דרך לגרום להם ללכת לישון או לפחות לשכב במיטה בלי לצרוח כל הזמן???
6 תגובות
עמוד 1
לא הייתי קוראת לעצמי מנוסה, בטח שלא בתאומים, אבל בכל זאת אנסה לענות... ראשית הם בהחלט בגיל שהם מתחילים להיות ערים יותר שעות במהלך היום, וצריך לנסות להעסיק אותם קצת יותר מבעבר....עכשיו כשהקיץ בפתח אפשר לעשות להם אמבטיה גם ביום- מצד אחד זה מעייף אותם ומצד שני הם נהנים מאוד...
שנית כדאי להתחיל לנסות ליצור להם סדר יום. וזה אומר לה**** להם זמנים קבועים לאכילה, משחק, ושינה בסדר מסויים שהם בסופו של דבר יכירו.
שלישית אולי משהו מציק להם? תנסי לחשוב למה בלילה הם כן מוכנים לישון- הרי את מתארת שהם כן עייפים במהלך היום אך משום מה לא נרדמים.... אולי כדאי ליצור עבורם החשכה בחדר? אולי זה הרעש בבית (שטיפת כלים, מכונת כביסה)? אולי הם מפריעים אחד לשני עם הבכי?
מקווה שעזרתי, בכל אופן אם זה נמשך תוכלי להיעזר באיש מקצוע, כיום יש יועצי שינה המגיעים אפילו עד פתח הבית!
בהצלחה!!!!
דבר נוסף שלא כתבתי וחשבתי עליו עכשיו- יתכן מאוד שזה פשוט גזים, אם את מניקה תשתדלי לאכול נכון....
ברכוה הבאה לפורום ונשמח לראות אותך כאן יותר. נראה לי באמת שזה באמת גזים או כמו שכתבה לך בייבי בום ליצור להם סדר יום. צאי איתם לטיול בשמש קצת בשעות הבוקר עד שנהייה חם מידי ואחכ תקלחי אותם ואולי זה קצת יתיש אותם. בהצלחה
תודה בנות! נטלי, זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות, אבל הכל הולך טוב עד למוצץ ולישון... מוצץ הם לא לוקחים בכלל אז אין לי את האפשרות הזו להרגיע אותם. והם פשוט לא מוכנים לישון, דורשים פעילות כל היום!