שבוע 31 ירידה בתזוזות העובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בשבוע ה31 +יומייים בשבוע וחצי האחרונים חלה ירידה משמעותית בתזוזות של העובר ואני כבר לא מרגישה באותה תדירות את התזוזות. הייתי אצל הרופאה המטפלת והיא ישר שלחה לאולטראסאונד ושם ראו שהעובר זז והכל תקין פרט לדבר אחד שאפילו עיקב את הבדיקה וזה היה היכולת של העובר לנשום לבד או משהו כזה. עכשיו מצד אחד הרופאה אומרת שאני עוד בשלב מוקדם כדיי לעשות את הבדיקה הזאת של הנשימה ומצד שני קצת הרגשתי איזה שהיא דאגה מסויימת כי גם לאחר האולטראסאונד שלחו אותי לאכול משהו ולחזור למוניטור ולעשות ספירת תזוזות למשך 15 דק'.
    שאלתי היא האם יש מקום לדאגה האם העובר בסיכון?
    חשוב לי לציין שיש לי רופאה מדהימה אך אני גרה בארה"ב ואף על פי שאני דוברת ומבינה את השפה כמעט ב100% עדיין יש לי קשיים להבין צילים מקצועיות ולכן אני פונה אלייך כחיזוק.
    תודה רבה

rebekao
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מניח כי מה שהיא חיפשה באולטרה-סאונד אלו תנועות נשימה.
    את התנועות הללו העובר מתחיל לעשות משבוע 28 בערך, כך שזה לא מוקדם מידיי לראות אותם אצלך.

אבל, אם ראו תנועות באולטרה-סאונד והמוניטור היה תקין, אז אני מניח כי הכל בסדר, ושאין מקום לדאגה. המשיכי לעקוב אחר התנועות. בישראל מקובל לחזור על המוניטור והאולטרה-סאונד ביום למחרת, ליתר בטחון.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה