בשבח והודיה להשם יתברך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני בהריון !!!!!!!!
    איזה אושר שאי אפשר לתאר !!

אני מאחלת לכל אחת ואחת להיקלט החודש!!
    [center]
48 תגובות
עמוד 1
  • ואוווווווווווווווווווווווווו אחאי 2085895 שנה שלא נכנסתי לכאן איזה אושר לקרוא הודעה כזו!
    בשעה טובה שיהיה לך הריון קל מהיר והכי תקין שיש!
    איזה כיףףףףףףףףףףףףףף
  • מזל טוב בובה
    המשך הריון קל

• תודה רבה !!!!

וואוווווווו אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יש לי פרפרים בבטן
    [center]
  • וואיייייייייי איזה יופי איזה בשורה משמחת
    שיהיה לך המון מזל טובבבבבבבב
    הריון קל ובריא
    בקרוב אצל כולנו
    לילי
  • אדוווווה מממי , בדיוק חשבתי עלייך היום!!!!

מזל טובבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!

איזה אושר גדול!!!
    מאחלת לך המון המון מזל טוב, שיהיה לך הריון קל ותקין ושיעברו להם 9 חודשים בסבבבה!!!!

חסר לך שאת נעלמת לנו!!!!
    תמשיכי לעדכן.
  • תודה קרן מאמי בקרוב מאוד אצלך לא להתייאש נשמה זה הכי חשוב תזכרי מה עברתי כל החודש הזה שגם הרופאה שלחה אותי הביתה וז כן גדלו לא גדלו והנה התוצאה!!! תתפללי ואל תפסיקי ! הכי מגניב שקיבלתי מחזור ביום הולדת שלי ותראו איזה מתנה קיבלתי זה פשוט מדהים
    [center]
  • מרגש מאוד!!! שיהיה בהצלחה, הריון תקין ומלא וכיפי!!!!
  • אדווה מהממת
    מזל טובבבבבבב איזו בשורה , כבר כמה ימים חשבתי מה איתך !!!
    גם אני נכנסתי להריון החודש!!!
    שיהיה לך הריון קל , תקין ומהמם
  • וואאאאאווווו, אדווה עשית לי את הבוקר!!!
    אני בשוק!!! איזה יופי אני לא מאמינה שאת בהריון

• ואוווווווווווווו!!!
    איזו בשורה מדהימה להתחיל את היום הזה!!!
    אני עם שירלי! איך גילית? ספרי לנוווווווווווו!!!

אני כ"כ מאושרת בשבילך!!! מגיע לך אחרי תקופה כ"כ קשה!!!
  • אדווה מזל טוב.........את רושמת את זה ברוגע........ אני הייתי צועקת את זה
    יאו אני מאחלת לך הריון תקין ובריא ........ ושתהני ממנו כמה שאת יכולה כי זאת חוויה
    ובעזרת ה' בעוד 9 חודשיים כבר תיהיה אצלך בבית

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • מזל טוב בובה !!!

• תודה רבה יקרות שלי!!!!! ברור שאני יספר לכן אך גיליתי אני פשוט לא האמנתי הכל היה הזוי
    ככה... אני באיחור של שבוע כבר לא מיהרתי בכלל לעשות בדיקה הייתי בעולם אחר אפילו לא חשבתי על זה ובעלי לחץ תקני בדיקה ואמרתי לו עוד קצת לא צריך למהר היה ביוץ מאוחר ביום ה29 בקיצור קניתי אתמול רק מהסיבה שהרגשתי שאני כן בהריון כי א.אין סיבה שהמחזור לא יגיע סתם ב.היומיים האחרונים אני ממש סמרטוט בקיצור קניתי בלי שבעלי ידע תכננתי לעשות בבוקר אבל לא התאפקתי אך שבעלי הגיע הביתה נכנסתי לשירותים ואני כזה ווואוו איזה הפתעה יהיה לבעלי בקיצור עשיתי והיה קו אחד חרב עולמי באותו רגע התיישבתי בסלון ושמתי כמקלון בתיק וראו עליי שחרב עולמי ובעלי לא הניח לי מה קרה לך פתאום ואני שותקת והוא יושב לידי ומנחם ואז אני אומרת לו עשיתי בדיקה ויצאה שלילי ואז אני מוציאה את המקלון ומה אני רואה?????? 2 פסים אתן יודעות מה קרה לי באותו רגע ?

פשוט נס!!
    [center]
  • וואוווווווווווו איזה מרגש !!!!

בע"ה שיקרה גם לנו את אותו הנס ...

• בע״ה אמן עוד החודש את ביידים טובות זה המקום הכי טוב לעבור את החוויה המרגשת הזאת
    באמת שאני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיי הבנות המדהימות שיש פה וזה הזמן לומר לכן

תודה!!!!!!!!!!!!

אתן מדהימות והלוואי והשם יישמח אותך החודש הזה!!! 
    [center]

• איזה כיף לפתוח ככה את הבוקר
  • אדווה יפה שלי!!!
    הייתה לי הרגשה שאת מתכננת משהו, היית שקטה לאחרונה ומסתבר שצדקתי- זה היה השקט לפני הסערה!!

• תודה רבה נשמה יקרה!!! המברכת תבורך מפי עליון אמן ונזכה החודש לשמוע ממך בשורות טובות!!!!!!!

אוהבת ומעריכה
    [center]
  • מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.
    קולולולולולולול
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
  • מזל טוב
    המשך הריון קל ותקין
  • יואו המון מזל טוב איזה כיף

http://www.holdthatpic.com/
  • אהההההההההההההההה

יאווו אדוההה איך אני שמחחההה בשבילךךךךךךךךךךך!!!
    מזל טובבב איזה יופי ברוך ה'!!
  • ווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קולולולולולוללללללללללללללללללללללללוווווווווווו איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאמי שלי מגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך המון מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבלי ממני מלא חיבוקים ונשיקות חמות ..... שיהיה בשעה טובה!!!!!!!!!!!!! וזהו מהיום לשתות הרבה מיים ולא לעבוד קשה!!! לנוח!!!! יש לך 9 חודשים של סתלבט!!!!
    אדווה תקפצי לבקר מידי פעם בפורום ... אל תעלמי לנו טוב???
  • ברור שהיא ל תיעלם, אני אפוצץ אותה!!
  • איזה מקסימותתתתתתת!!!!!!!

תודה רבה!!!!!
    [center]
  • אם היה לך ביוץ מאוחר אז רק באולטראסאונד הרופא מחשב לך את גיל ההריון
    רק תעשי בטא ויומיים אחרי תעשי שוב כדי לוודא שיש הכפלה.
    בהצלחה
  • וווואווווווווווו איזה יופפפפפי
  • אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    אמל'ההההההההההההההההההההההההה איזה כיףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כ"כ חיכיתי להודעה הזאת ממך מאמי שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ממש חלום שהתגשםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    וואי אני מתרגשת בשבילך כ"כ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את באיחור או שעשית כבר בדיקת דופק???????? איזה שבוע את??????????

וואי אני חייבת לשתות כוס מים

• חחחחחחחחחחחחחחח

יפה שליי....רואים את האושר שלך...תודה תודה

אני באיחור של שבוע עשיתי בדיקת שתן שיצאה חיובית ברוך השם מחר אעשה בדיקת דם ואז אני יהיה יותר חכמה !

כמו שאמרתי הביוץ היה מאוחר אז נראה לי שזה עוד צעיר ממש אולי שבוע 4
    [center]
  • לפי הבטא תוכלי לדעת בערך איזה שבוע את...אם זה מעל 10000 נדמה לי זה שבוע 5 כבר.
    ולפי הבטא תוכלי לקבוע תור לאולטרסאונד הראשוני. צריך הפניה מהרופא אז אם הרופא שלך עמוס ועסוק זה הזמן לקבוע ותתעקשי שידחפו לך תור בקרוב, אל תחכי שנים כמו אצלי

• אוקיי...אבל סתם בשביל לדעת אך מחשבים את השבועות?? נגיד והביוץ היה ביום ה30 או 29 והיום אני ביום ה 42 למחזור...
    [center]
  • וואי אין לי מושג אבל תכתבי בגוגל 9 חודשים זה אתר כזה של הריון ויש שם מחשבונים לפי מחזור ולפי ביוץ אם אני לא טועה אז את יכולה לבדוק שם.

איך בעלך הגיב?
    בטוחה שלא בדקת את הבדיקה שוב מאוחר מידי? זה היה בטווח של ה10 דק'?

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• וואואוו בעלי היה בעננים אבל הוא נרגע...למה הפס היה בהיר מעט...והוא אמר שעד לבדיקת דם הוא יחזור להיות בעננים למה עם לא זה יהיה חורבן בית המקדש !
    איזה אחרי 10 דק' זה היה בדיוק 3 דק הקטע שלא חכיתי בכלל ראיתי על השניה שאין קו וזהו ...ושמתי בתיק אחרי 3 דק' הוצאתי אותו שוב והיתה לי הפתעה..
    [center]
  • איזה אתר מדהים!!!!!!

לפי הפירוט באתר אני שבוע 4 או 5
    [center]
  • חחחחחחח מצחיקה!! הקו לא מופיע ישר!!
    כשאני עשיתי עשיתי 2 בדיקות ברצף וישר התחילו לראות את הפסים ולא הסתכלתי בכוונה, זה היה ממש על הבוקר אז הנחתי את זה בצד וצחצחתי שיניים והכל ורק אז הסתכלתי

• מזל טוב מתוקה, איזה כיייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    שיהיה לך ב"ה הריון תקין ומשעמם...
  • אדווה
  • וואוו! את לא מבינה איך התרגשתי לראות את ההודעה שלך!

עכשיו את לא חייבת לעשות בדיקת דם, הרופאה אמרה לי

שהמקלון הוא כמו הבדיקת דם - כלומר מאשר הריון.

אז מה עזר לך? איקוקלאמין או באופן טבעי?

המון מזל טוב והמשך הריון קל ותקין.

נ.ב. יש לך פייסבוק?

ב - Melly
  • מזל טוב מתוקה!!!!!
    דקלה

• ווואי איזה יופי, מרגש לשמוע
    אני כל כך שמחה בשבילך
    מאחלת לך הריון קל, בריא ומהנה

בקרוב אצלך כולנו
  • היי אדווה,
    את שבועות ההריון מחשבים לפי תאריך מחזור אחרון ולא לפי תאריך ביוץ.
    מתי המחזור האחרון שלך ?
    שלי היה 23.04.11...
    ב"ה נתקדם ביחד....
  • היי מאמי !! אך לא פתחת שיקשור שאת בהריון?!!!?!!

[center]
  • אני בשבוע 4+4 ימים.
    עשיתי בדיקת דם פעמיים כי הבתא הראשונה יצאה 44 שזה יחסית נמוך ( יש מישהי פה שקראתי פעם שהיא התחילה את ההריון ב- 15 וברוך השם ההריון שלה תקין לחלוטין) אחרי יומיים עשיתי שוב וזה עלה ל- 84 כלומר הכפיל את עצמו שזה מצוין ואני יכולה להיות רגועה עד האולטרסאונד הראשון בשבוע 7 (בודקים שק הריון , דופק עובר)...שב"ה אנחנו מחזקים אצבעות שהכל יהיה תקין..
    מה איתך עשית בדיקת דם ?
    את מרגישה משהו ? האמת שאני לא מרגישה כלום רק הבטן יצאה לי כמו חודש שלישי אני נראית נראה לי בגלל האיקקלומין ואוביטרל ובנוסף הבנתי שבהריון שני הבטן ישר יוצאת..
    בהצלחה יקירתי ובשורות טובות , מגיע לך את מדהימה
    (דר"כ פתחתי שירשור.. ובנוסף בשרשור שלך שאיחלתי לך מזל טוב רשמתי לך שגם אני בהריון ...)
    שיעבור בכייף ובקלות
  • איזה יופי!! ברוך השם עשיתי בדיקת דם היום האמת זה הריון ראשון אני ממש חלשה נמצאת לרוב במצב שכיבה חחחח לא באמת אני ממש סמרטוט מחכה שזה יעבור לי וגם המצבי רוח שלי משהו משהו והכי מעצבן שבעלי לא מביןןן  
    [center]
  • הלוואי שאלו יהיה הצרות של כולנו............... אני גם רוצה חולשה וגם מצב רוח משתנה וגם בעל עצבני העיקרררררררררררררררררר שאקלט... אז קחי הכל בסבבבה.... זו חוויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • חחח.. המצבי רוח זה משהו...
    גם אני עצבנית וכל דבר ישר אני קופצת..חחח.. זה ההורמונים וזאת רק ההתחלה.. בעלך יבין , תני לו רק להתרגל לעובדה שאת בהריון...
    את חלשה וזה בסדר אני מקווה שזה יעבור לך כמה שיותר מהר
  • בשעה טובה! שיעבור תקין ומושלםםםםםיהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה