בוקר טובבבבבבבבבב חייבת התייעצות לגבי בית חולים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב נשמותתתתתתתתתת!!!
    אתמול הלכתי למיון נשים וולפסון עקב דימום שהיה לי..
    לבסוף אחרי כמה שעות (מעצבנות ביותר!) שחררו אותי הביתה..
    פעם ראשונה שהייתי בוולפסון כי את אילעי ילדתי באסף הרופא והאמת? בגלל שאצל אילעי היתה לי מיילדת מעפנה רציתי ללכת לבית חולים אחר.
    אבל די התאכזבתי אתמול גם מוולפסון..הכול נראה שם כמו מעברה.. הבית חולים אפרורי כזה..וממש התבאסתי!(ואני לא מפונקת :)
    מישהי ילדה בוולפסון ויכולה לספר לי איך חדרי הלידה עצמם? הצוות? או לחילופין מישהי שילדה באסף הרופא וזוכרת שהצוות שם היה טוב?
    עזרההההההההההה בבקשה!!
    ההתלבטות היא או וולפסון או אסף הרופא לא שום בית חולים אחר
    תודה למי שיכולה לעזור לי
16 תגובות
עמוד 1
  • היי חופית בוקר טוב
    אני ילדתי את ליה ומאיה באסף הרופא את אביאל ילדתי באיכילוב.
    אסף הרופא המיילדות היו ממש ממש טובות הלידה האחרונה היתה מצויינת והמיילדת מדהימה אסף הרופא מאוד השתפר בשנים האחרונות והיחס מדהים גם בתינוקיה וגם המיילדות והצוות.
    ממליצה.
    והכי חשוב שיהיה בהצלחה איפה שתבחרי וביידים מלאות.
    רחל

• בשבילי רק אסף הרופא! ילדתי שם, אושפזתי שם, עברתי גן עדן וגם גיהנום שם ובגלל זה יצא לי להכיר חלק נכבד מהצוות ואני מאוד מרוצה! גם המיילדות וגם הרופאים יצא לי לגלות שהם בין הטובים במדינה, אסף מאוד השתפר.
    מה גם, ויש במה שאת אומרת, האווירה שם היא פחות של "בית סוהר", נעים שם יותר מבתי חולים אחרים שביקרתי בהם שחברות שלי ילדו, פחות אפור מבתי חולים אחרים.

• ילדתי באסף הרופא והייתי מרוצה מהכל - היחס, הצוות, המקום.
    למרות שאני חושבת שהרבה תלוי במזל (מיילדת טובה וכו')
  • תמי (חוני) ומלי (גני) ילדו בוולפסון.

אני ילדתי את שתיהן באסף הרופא ואת יודעת, יש ויש. צריך לדעת על איזו משמרת נופלת, אבל המיילדות בשתי הלידות היו מקסימות!!!! ולדעתי זה מה שהכי חשוב....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • וואי..תודה רבה רבה בנות!! זה ממש חשוב לי לקרוא דעות נוספות
    מי שיכולה לתת עוד את דעתה אני אשמח!!
  • אני את שחר ילדתי באסף הרופא ... היתה לי לידה קשה היחס היה זוועה מצד האחיות במחלקה

• הייייייייייייייייי

אני ילדתי את שניהם באסף הרופא-

ומתכוונת לחזור לשם !

תגידי מה עם חופית( השנייה)? את בקשר ?
  • אני עברתי ניתוח קיסרי עם שקד באסף רופא.
    התאשפזתי יום לפני הניתוח- היחס היה לא משהו.
    אחרי הניתוח היחס היה מדהים! אהבתי שם גם את התינוקיה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • את נועה ילדתי באיכילוב, היה בסדר גמור ואחרי זה עוד ישנתי במלונית אז בכלל היה מעולה

• בסדר..זה לא מעולה..חחחח
  • היי,
    אני ילדתי את טוהר בוולפסון
    החדר לידה והצוות היו פשוט 10

• אני ילדתי את שירז באסף הרופא והייתי מאוד מרוצה מהכל
  • חופיתוש

• לי יש כרטיס חבר מועדון בוולפסון ולא מחליפה בע"ה בלידה רביעית.

את צריכה לחשוב בראש ובראשונה על צוות וחו"ח פגיה אם צריך - וולפסון זה המקום לעניין הפגיה (שלושת הבנים שלי היו שם).

נכון המחלקת יולדת קצת מיושנת אבל בינינו בשביל לילה וחצי לא צריך מלון 5 כוכבים, יש אוכל נפרד ליולדות זה מגיע מקייטרינג וצוות האחיות ודר' קובו שמנהלת את המחלקה מדהימות.

אילמלא צוות מיומן ומנוסה כמו שהיה לי לא יודעת איך הייתה מסתיימת הלידה עם מתן כי עברתי קיסרי חירום 7 דק' על השעון הועברתי מחדר לידה לניתוח והוציאו את מתן. נורית שהייתה המיילדת שלי תותחית, אנושית ופשוט מבינה עניין.

ושורה תחתונה את קל"ב גם מבחינת אילעי שאפשר יותר בקלות להגיע איתו.

שתהיה לידה קלה
  • אני ילדתי בוולפסון את ליאבי והייתי מרוצה בסה"כ

• תודה ענקית בנות על העצות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה