אמהות לבנים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מאמינה שאני שואלת "אמהות לבנים"..
18 תגובות
עמוד 1
  • בתור אחת שהייתה בלחץ נוראי בברית אין לי עצות
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • הי,
    אנחנו לא היינו בטוחים שנעשה אירוע באולם, החלטנו על האירוע רק אחרי הלידה.
    הלכתי לחפש לעצמי בגד בשבוע שלפני הברית, הנקתי את אורי, ונתתי אותו לאבא שלו לשעתיים קצובות חחח נסעתי במונית לקניון כדי לא לבזבז זמן על חנייה .
    קניתי שתי חולצות חגיגיות ומכנס שיהיו לי שתי אופציות.
    אם יש לך זמן, אני מציעה לך ללכת לחפש מראש איזה בגד חגיגי, תקחי בחשבון שהבטן תרד קצת אבל היא עדיין נשארת...יש היום מלא חולצות שיפון מהממות, ורחבות שיוכלו להתאים לך גם לאחרי הלידה ואחרי הברית. או שתחפשי שמלה ותקחי מידה קצת יותר קטנה...בהנחה שהבטן עדיין תישאר אבל תרד קצת.

לתינוק- חמותי קנתה לו חליפה משגעת, חולצה מחוייטת לבנה,מכנס מהמם ווסט מכופתר. ממש חתן בר מצווה בגיל שבוע חחח

רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • אני לבשתי שמלה של ההריון...
    הרבה פעמים הבטן לא יורדת בשמונה ימים, ונניח אני עשיתי את הברית אחרי חודש (כי יונתן נולד בשבוע 34) והשמלה של ההריון התאימה למרות שנשארה לי רק קצת בטן.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אספר לך מה עשיתי, וזו אני בלבד!
    אני בן אדם לחוץ נורא, ממש טמפון! אז החלטתי שאת הברית אני עושה בבית בחוג מצומצם של משפחה קרובה ואת האירוע מאוחר יותר. ככה גם הלחץ שלי ירד וגם הילד יתאושש.
    אז בבית לא התלבשתי מי יודע מה, טוניקה ומכנס, וגם ככה ישבתי בחדר כל הטקס (לא יכולתי לראות את החיתוך).
    האירוע היה חודש וחצי אחר כך וכבר חזרתי לעצמי וקניתי בגד שמצא חן בעיני.

אם תחשבי על מה מלחיץ אותך בדיוק, יהיה לך קל יותר להתמודד: מלחיץ המוהל? תבררי על מוהל עם המלצות!
    מלחיץ הטיפול בתינוק אחר כך? תגייסי עזרה מראש (ותראי שבסוף לא תצטרכי אותה).
    מלחיץ כל נושא הארוח / אירוע? תגייסי עזרה בתכנון מהמשפחה ותורידי מעצמך עומס....

חפרתי קצת

• אוקי... תודה בננות
  • לפי דעתי תקני לפני הלידה... בחודש תשיעי.
    אני הייתי הולכת על שמלה וככה לא מסתכנת במכנסיים שכן או לא נסגרים וחולצה שלא תתאים.. שמלה קיצית קלילה שמסתירה איפה שצריך וזהו...
    הייתי יותר משקיעה באיפור ציפורניים וכו' - דברים שעושים לך טוב על הלב.
    לגבי הברית עצמה ממי- הכל תלוי מה את מחליטה.
    אני החלטתי שאני לא נכנסת לזה רגשית - שצריך לעבור את זה וזהו (כמו חיסון).

שיעבור בקלות
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אני ממליצה לך לקנות עכשיו בגד הריון יפה ונח שמתאים בערך לחודש שישי ואותו תלבשי!
    לי לא היה מה ללבוש ובסוף שמתי על עצמי שמלה שהתפוצצה עליי....
    זה הדבר האחרון שהטריד אותי באותו היום, אבל במבט לאחור זאת ההמלצה שלי....
  • אכן , מלחיץ .. אבל אין כ"כ ברירה.
    זה עובר בסוף.. אני מבטיחה
  • אצלי לא התחבר ברית וארועה ביחד , מה עוד שילדתי קיסרי ושוחררתי רק אחרי שבוע .
    ברית עשונו בקלינה של רופא מוהל ואת ארועה שבני היה כבר בן 5 שבועות . לפחות לכולם היה מצב רוח .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה בנות
  • מאמי בואי לפגנקה בגרנד קניון! יש פה שמלות שאמנם הם לא של הריון אבל אני לובשת אותן גם בהריון הם מקסימות ומחמיאות ועם גוף כמו שלך את בהחלט יכולה לקנות שמלת תחרה קלילה שרוול קצר וחגורה מתחת לחזה ככה זה בטוח יהיה לך טוב

• ליטל - בחיי שלא שמעתי על החנות הזאת - איזה שם
  • אני ממש כמו ציקי...
    את הברית עשינו רק עם ההורים בבית, אירוע אחרי חודש וחצי.

אני נכנסתי לחדר, ובכיתי....עד שהביאו לי את נועם...
    ממש שבוע לפני קניתי מכנס, כזה שמחוברת אליו חצאית וחולצה יפה. לא משהו אלגנטי מדי, שיהיה נוח. שמלה בסגנון מעטת תהיה לך טובה גם אחרי שבוע, מקסימום עוד יש בטן (והרי יש) ואח"כ היא תמשיך לשמש אותך.

אני לגמרי בעד להפריד בין הברית לאירוע. זו דעתי. זה מפחית משמעותית את רף הלחץ והחרדה
  • אני הפרדתי בין החיתוך לאירוע עצמו בגלל כמה סיבות:
    הייתי אחרי ניתוח קיסרי ולא ראיתי את עצמי שורדת אירוע אחרי שבוע.
    רציתי זמן להתארגן לאירוע.
    רציתי ששקד יספיק להכיר טיפה את העולם לפני שיבוא לו רעש לאזניים ומהומה של אנשים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני לא מאלו שיקנו את החליפות המיוחדות לברית.
    הלבשתי תמיד בבגד נוח רגיל לגמרי.
    איך נרגעים? יושבים בצד ומחכים שיעבור עם ים דמעות בעיניים

מצטרפים ל YES 072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • אנחנו עשינו את הברית (גם האירוע) באותו יום - שבוע אחרי לידה...
    למרות שהעדפתי להפריד, לא יצא מה שרציתי.
    את הבגד בשבילי קנית באותו יום של הברית, בבוקר קפצתי לבית חולים להוציא את הסיכות מהבטן (ילדתי בקיסרי) ואחרי זה נכנסתי לאיזו חנות נחמדה וקניתי מכנס וחולצה שהתאימו.

לגבי הלחץ מהברית... לא יודעת איך נרגעים, כי ממש לא נרגעתי!!!
    מנהג ברברי, אבל אין ברירה, עוברים את זה.

~ יולי ~
  • ככה הייתי בברית
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.141548425868082.18726.100000387771515

שמנדוזהההההההההההההההההההההה

לי את האמת היה זמן לתפור בגלל שליאם היה חודשיים וקצת בפגייה
    לא רזיתי כי שאבתי בלי סוף אז לא יכולתי להיות בדיאטה אבל לשמור כן

את מכירה את הגוף שלך לכי תטיילי כבר עכשיו תראי בערך מה את רוצה ותשימי את זה בצד בחנות
    אחרי הלידה תלכי לקחת מידה.

• אני הפרדתי בשניהם את המסיבה ואת החיתוך לפי דעתי זה מעולה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה