היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבאתי לא מזמן כלב חמוד בשם ניוטון למי שמבינה פאג סיני מעורב לא היתה לו בעיה וממש נקשר אלינו והיה יוצא לטייל וחוזר לבד יש לנו גינה ככה שזה לא בעיה הוא היה בחצר ומידי פעם הכנסנו אותו הביתה עכשיו, עוד מעט נגמרת לנו השכירות כי בעל הדירה העלה את המחיר אהוד עידן אני :) יום נישואים
9 תגובות
עמוד 1
או שלום לך!!!!!!!! גברת נעלמת......
היי עדי אם זה משהו שעושה לך טוב אני הייתי משאירה את הכלב בכל המשתמע מכך. רחל
אני מסכימה עם דניס בכל מילה! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
זה כלב קטן, שמתאים למגורים בדירה. אם יש לכם את האפשרות לטפל בו ולהוציא אותו (פעמיים ביום מספיק בהחלט לכלב בוגר), אין שום סיבה למסור. אבל זו החלטה שלך ובעלך יחד (לא ההורים, אתם ילדים גדולים). אם הוא לא רוצה, אין ברירה. לא היה לכם כבר כלב שמסרתם?
עדידה, אם לוקחים כלב לא מוסרים אותו
סבבהטוב אני משאירה אותו,תודה אהוד עידן אני :) יום נישואים