עצובה ומיואשת!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז מסתבר שלעבוד כל השבוע זה לא מה שצריך!!!!
    ושבדיקת ביוץ לא בהכרח עובדת!!!
    אוף נמאס ליייייייייייייייייייייייייייייייי מה יהיה אני כבר באמת מיואשת....
    מה צריך לעשות??
    החודש היייתה לי ממש הרגשה, כי חשבתי שעשינו את זה בדיוק כמו שצריך, לצערי קמתי הבוקר והמחזור הגיעה בול בזמן, בדיוק כמו שעון!!!
    מתפללת לה' שהכל יהיה בסדר, ושה תגיע ממש אבל ממש בקרוב..
    מחזיקה אצבעות לכולנו והכי חשוב שנלמד להיות טיפה אבל טיפה יותר סובלניות והכל יהיה טוב :-)
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    מבינה לליבך
    בע"ה בחודש הבא

אל תתייאשי , נחזק אחת את השניה
  • אני כל כך מבינה אותך.... האכזבה קשה כשכל כך מצפים למשהו וזה לא קורה כמו שמתכננים.
    תזכירי לי כמה זמן את כבר מנסה.

אנחנו מנסים כבר 9 חודשים ורק לפני שבוע הרופא נזכר לספר לי שאני פוליציסטית...
    אם אצלך המחזור מגיע בזמן, יהיה לך יותר קל לאתר את הביוץ ולתת עבודה בימים הנכונים.
    אני הייתי מפסיקה לבדוק עם העקכות הבייתיות... תלכי לעשות מעקב זקיקים- הכי בטוח!
    אל תתייאשי עוד.... יהיה בסדר...בהצלחה!
  • היי
    אני מנסה בערך חצי שנה, וזה ממש מתסכל....
    סלייחה על הבורות אבל מה זה אומר?
  • טוב, חצי שנה זה עוד לא זמן להתייאש...
    תהיי סבלנית והכל יסתדר:-)

ביום ה-14 למחזור, תקבעי תור לבדיקה אצל רופא הנשים שלך.
    באמצעות אולטרסאונד תוכלי לצפות בהתפתחות של הזקיקים וראות אם יש זקיק שהתפתח וגדל יותר מהאחרים. לפי ההתפתחות, הרופא יוכל לומר לך בוודאות מתי הביוץ וככה תוכלו לעבוד בימים הנכונים.
    בהצלחה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה