היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמחתי כ"כ לשמוע !! מזל טוב..את לא מבינה כמה מה שאת עברת עובר עליי הרגע..יום ה16 למחזור מעקב זקיקים שני והזקיקים עדיין קטנים מ10..עובי רירית 7..כנראה בגלל שהמחזור שלי מינימום כל 37 יום הביוץ ככה אבל הרופאה אמרה ניתן עוד הזדמנות למעקב ביום א' הקרוב ואם ימשיך לגדול יש עוד סיכוי לחודש הזה..נתת לי תקווה..באיזה יום למחזור אצלך הגעת לביוץ?
מחכה לתשובה, רחלי
4 תגובות
עמוד 1
היי רחלי,
את מטופלת באיקקלומין?
היי מותק תודה רבה !!!
אצלי הוסת כל 36 יום הביוץ היה ביום ה 29 או ה30 מדהים שבוע לפני קבלת המחזור היה ביוץ אל תוותרי בזכות העקשנות שלי לא וויתרתי מאמי פשוט נלחמתי תלכי כל יום גם עם צריך אותי בכלל שלחו הביתה תבואי בחודש הבא עלק אז מנסיון אישי פשוט אל תוותרי !!!
בהצלחה מתוקה שנשמע בשורות טובות !! [center]
כן אני מטופלת באיקוקלומין. 2 ליום. לכן התבאסתי שהגוף לא הגיב לכדור ועדיין יום ה16 לוסת ואין ביוץ.. יום א כמו שאמרתי..נלך שוב למעקב זקיקים..תחזיקו לי אצבעות!!!