סקר - האם אתן הוגנות כלפי הילדים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש דברים שהילדים עושים או אומרים ואתן לא מרוצות מזה, אבל אתן בעצמכן עושות אותן?
    לפני הילדים או לא בפניהם?

לדוגמא הבנות בזמן האחרון מדברות ב - "בא לי", "לא בא לי", "נוווו", "יאללה כבר" וכד'.
    לא יכולה לשמוע את זה.
    אבל אני בעצמי אומרת את זה, כשהן לא בסביבה.

אני מקפידה על מה שאני אומרת ליד הבנות, אז אני די בטוחה שזה לא מהבית. אולי ברח לי איזה פעם-פעמיים, אבל משתדלת שלא.

ואני מעירה להן על הדברים ובלב חושבת איזו לא הוגנת אני....
14 תגובות
עמוד 1
  • משתדלת לא להעיר להן על דברים שאני בעצמי אומרת, אלא אם אני מתכוונת לשנות בעצמי את זה.

לא מקללת

• לא עולות לי דוגמאות עכשיו לראש, אבל אני בטוחה שלא תמיד אני הוגנת כלפיו בעניינים האלו, למרות שאני מאוד משתדלת!
    עכשיו עולות לי כמה דוגמאות הזויות:
    - אנחנו מעשנים ושקד לפעמים רואה אותנו (כשאנחנו בנסיעות למשל- הוא באוטו ואנחנו מעשנים ליד האוטו). פעם אחת שקד אמר לבעלי שגם הוא רוצה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין משהו כזה שאני יכולה לחשוב עליו.
    לצערי הרב יונתן למד ממני להגיד "שיט" אבל אני לא מעירה לו על זה.

בכל מקרה גם אם את מעירה להן - יש דברים שלך מותר ולהן לא כי את מבוגרת והן ילדות.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • ברור
    אין מה לעשות אנחנו מנסים לחנך ..
    לדוגמא , אני לא מסכימה לשתות קולה בערב ואני בעצמי שותה (לא בנוכחותו כמובן).
    בעניין "לא בא " , המשפט הזה שגור בפיו של נדב . זה מעצבן בטירוף אבל.. אני יודעת שזה החטא שלי

• אני מאוד משתדלת שלא לקלל לידן
    למרות שבנהיגה זה לא כ"כ עובד אצלי חחחחה"לא בא לי"-"כן בא לי" זה שלב אני חושבת שכולם עוברים...הכי מרגיז בעולם
  • גם לי בנהיגה נפלטות קללות
  • השאלה היא לא אם אתם עושים ליד הילדים דברים שאתם מעדיפים לא ללמד אותם (כי כולנו משתדלים שלא), אלא איך אתם מגיבים כשהילדים עושים את הדברים....

• קורה המון
    ואין מה לעשות משתדלים מאוד
    ולפעמים זה לא מצליח
  • בעקרון מחנכת למה שנכון לעשות... גם אם לא תמיד הוגן
    למשל אני לר מרשה לאכול אחרי שצחצח שיניים בערב (בעיקר כי אני יודעת שזה תירוץ לצאת מהמיטה) אבל תכל'ס היו מקרים שבאמצע הלילה התחשק לי משהו וקמתי לקחת
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • גם אני לא מרשה לעשות דברים שאני עושה בעצמי
    אני יכולה לקלל חבל על הזמן
  • נטלי?!?!
  • חחח.....
    שולי, זה מה שכולם אומרים
  • נטלי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]