היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמובן ששלילי!!!! דיכאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדיין יש לי תקווה אני בסה"כ שובע 3 מאז ההריון אז נראה לי מוקדם... פשוט אני וסבלנות לא הולך ביחד.... אבל מה שבטוח שזה הפיל אותי!!!! אני מיואשת!!!!!!!!!!!
23 תגובות
עמוד 1
היי שיראל, עשית מוקדם את הבדיקה הביתית... גם אני עשיתי לפני איחור וזה הראה שלילי , עשיתי בדיקת דם 3 ימים לאיחור ויצא חיובי אל תתבאסי חכי בסבלנותתתת זה קשה אני יודעת גם אני הייתי ככה ואני מבינה אותך.... בהצלחה ואמן אמן שגם גם בהריון החודששששש
שיראל
אני מבינה לליבךך ייתכן שכמוני מוקדם מידי בואי נחכה עד שלא נקבל ביקור מ
אני הבטחתי לחכות ליום חמישי ואז לעשות בדיקת דם.... מה איתך?
אני גם מתכוונת לחכות לשבוע הבא.... חחחחחח
עשית מוקדם מידי שבוע הבא בע"ה תצא תשובה חיובית
שיראל מאמי, אני לא מאמינה ששוב הסקרנות הכניעה אותך... את חייבת להיות יותר סבלנית:-) כואב לי לראות אותך כל פעם מתאכזבת... והחודש אולי בכלל נקלטת אבל לא חיכית לאיחור ולכן התוצאה שלילית:-( חכי לאיחור של שבוע ותלכי לעשות בדיקת דם... גם אני אמורה לא לקבל ביום ראשון
אוף קרן... חבל שאת לא ליידי ברגע זה... הייתי מביאה לך חיבוק ענקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אני אעשה? אני נשברת..... אני לא מצליחה לחכות... אי הידיעה מחרפנתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיראל... עשית ממש מוקדם מדי!!! לא להתייאש, עוד יש סיכוי!!! מחזיקה לך
כן יש לי פייסבוק.....מה המייל שלך???
תחפשי אותי keren derei kliener איזה כיף....:-)
רגעעע גם אני רוצה
תחפשו גם אותי
ortal dol בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
היי שיראל, כן די מאכזב אבל אף פעם זה לא יוצא חיובי לפני האיחור (מנסיון לצערי) מחזיקה לך אצבעות שיאחר לך ושתראי שני פסים ורודים ומאושרים
תותיי קרן ושיראל... חברות גם בפייס .. איזה כיף לראות פתאום פרצופים:-)
שיראל, אל תתייאשי... גם בגלל שעוד מוקדם וגם בגלל שיהיה בסדר.... סבלנות משתלמת:-)
קרןןןןןןןןןן..............נשמה אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יפה את!!!!!!!! את נראת אחרת לגמרי בפייסבוק.... באמת נחמד לראות פרצופים...
תותי, אמרו לך שאת דומה לנעמה מהישרדות???
חחחחחחח כן הרבה פעמים !
נו הצעת לי חברות או שאני צריכה להתחנן ?
חחחח הייתי עסוקהההההההההההההההההה ו....... שלחתי בקשה אז תאשרי אותי
אישרתייי
בנות , צנזורה בפייס !
צנזורה למה??????????????????
חחחחחח הכוונה בקיר
כי הבוס שלי חבר שלי בפייס וגם חברות לא יודעות שאנחנו מתכננים ובטח גם לא שלכן
אז הכוונה שלא נזכיר חס ושלום את המילה ושלא נרמוז בקיר ...
וואי נכון צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא חשבתי על זה!!!!!!!!!!!!!!! באמת צנזורהההההההה אמא אף אחד לא יודע מהקרובים שלי ואני גם לא רוצה שידעו ....אז קרן ותותי אם בא לכן לדבר שלחו מכתב אישי... תותי את ענקית טוב שהעלת את זה...