היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גדל בתוכי חיים חדשים!!!!! אני לא מעכלת כולי רעדתי כשראיתי מספר חסום רק חיכיתי שהיא כבר תאמר אכן יש הריון אומנם צעיר יצאה בטא 65 ! [center]
19 תגובות
עמוד 1
איזה בטא מהממתתתתת בלי עיין הרע שתמשיך לגדול ולהכפיל את עצמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושוב המון מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![++
בשעה טובה בשעה טובה בשעה טובה!!!
אוי כפרות את לא מבינה איזה רגועה אני עכשיו!!!
תודה רבה יקרות שלי איזה כיף שיש אותכן!!!
שלחתי לבעלי סמס מזל טוב זה רישמי אתה אבא אך הוא התעלף מאושר השאלה הראשונה שלו היתה אפשר לדעת כבא עם זה בן או בת רציתי לאכול אותו!!
[center]
איזה כיף
מזל טוב, אני שמחה לשמוע את בטח בעננים
איזה כייף מאמי. אין אושר מזה בחיים שיהיה קל ומדהים
מזל טוב אדווה!! וואי איך שמחתי לקרוא את הההודעה הזו!!! כ"כ כיףף!!! שיהיה לך הריון בריא ותקין!!!!!!!!!!!!!! ותעדכני אותנו מה קורה איתך!!
חחח...ואם אפשר לפזר קצת אבקה....
"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
איזה כיףףף לשמוע המון בהצלחה ...
גם אני שואלת את השאלה כשבעזרת ה' זה יקרה לי איך אני אסתיר למשך 3 חודשים
איזה כייף מזל טוב מתרגשת בשבילך שיהיה המשך קל ותקין פזרי על כולנו קצת אבקה, שנדבק גם
מבטיחה שאעשה את זה ברגע שהכל יהיה תקין בע״ה!!! [center]
איזה בטא יפה
קולולווווווווווווווווו המון מזל טוב יקירה אכן אין אושר כזה.....
בעז"ה בקרוב אצל כול הבנות...
מזל טוב אדווה, שיהיה לך הריון קל ותקין
מזל טוב !
אני עשיתי בדיקה ביום ה - 9 לאיחור ויצא לי 9420
אולי בגלל שהביוץ שלך הי'ה שבוע לפני המחזור
ב - Melly
כן סביר להניח שזאת הסיבה יום ראשן שוב יש לי בדיקת דם.. עשו לי גם אול' ולא ראו כלום עדיין חוץ מעבי רירית עבה ויפה.. כמה זמן אני יחכה עכשיו?? מתי כבר אוכל לראות את האוצר שלי? [center]
אדווווהההה מאמייי, איזה כיף לשמוע!!!!! לא יהיה לך קל לשמור בסוד, אבל תשתדלי לספר רק למשפחה הקרובה לפחות עד שתראו שיש דופק.... אני כ״כ מאושרת בשבילכם ובטוחה שתהיו הורים מדהימים ות תהיה אמא מגניבה. שיהיו לך 9 חודשים קלים ותקינים!!!!!!!
מזל טוב מתוקה, אני עוקבת אחרי ההודעות שלך ושמחה מאוד בשמחתך. אגב, אנחנו מאוד קרובות, אני התחלתי היום שבוע 7.... (עדיין לא שמתי סרגל פשוט). מלא הצלחה, המשך קל ותקין.
דקלה
וואאאי יש לך סרגלללללללללללללללל!!!!!!! יאאוו אני לא מעכלת גםם!!