היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה רמת ההמוגלובין שלך? אני התחלתי את ההריון עם 13.9 לפני 4 חודשים היה 13.6 לפני חודש 10.4 ואתמול 9.6
הרופא מודאג- ואני ממש מפחדת שזה ישפיע לי על הלידה , על האפידורל. אני מפחדת שיגידו שאני לא יכולה אפידורל ואז אם אני אצטרך קיסרי בסוף זה יהיה בהרדמה מלאה. ובכלל אני לא מבינה למה יורד לי ככה בצורה דרסטית
8 תגובות
עמוד 1
בבדיקות דם של הטרימסטר ה-1 יצא לי 11.4 שזה סבבה בשבילי (אני אנמית) אבל תגידי, את לוקחת ברזל? אולי את צריכה לקחת 2 ליום? ומה זה קשור לאפידורל? "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
כי שמעתי פעם שלפני לידה עושים ספירת דם ואם לא תקין אז לא ניתן לקבל המוגלובין. אני לא יודעת בדיוק איך זה עובד.
הרופא נתן לי היום כדור מאוד מאוד חזק ומרוכז של ברזל - נראה לי סוסים מקבלים את זה
לי יש בד"כ גבוה (14-15) בהריונות ירד לי ל10.8 פחות או יותר ואז לקחתי 2 כדורי ברזל.
לגבי האפידורל, מה שמשפיע על האפידורל זה הPLT ולא הברזל ולא ההמוגלובין.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
כעיקרון התחלתי רק לפני 3 שבועות (לפני זה לא היה לי חוסר והרופא שלי לא מאמין שצריך לקחת כשיש מספיק המוגלובין) שבועיים לקחתי אחד ועברתי ל2 אבל זה לא מספיק ולא עוצר את הירידה אז החליפו לי לכדור אחד אבל מאוד מאוד מאוד חזק (לפחות ככה הרופא טוען
אני אנמית מאז שאני זוכרת את עצמי, תמיד לוקחת ברזל במצב הרגיל זה בסביבות 11.5 בהריונות ירד ל-10 לא נראה לי שיש קשר לאפידורל, אני לא לקחתי, אז לא יודעת בוודאות You're my heart, you're my soul
אצלי בד"כ הוא די גבוה 14 -15
בדיוק היום אצל רופאת הנשים היא אמרה לי שיש לי 12.1 ואני לבינתיים לא צריכה שום תוסף
איזה כדור קיבלת?
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009