מישהי מרגישה את ההרגשות האלו???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תחושה שהבטן מלאה וחזקה למטה???????נפיחות בשדיים????
    אוף מה אם זה מבשר על מחזור קרב.... לא נראה לי שאתמודד עם מחזור נוסף אני כבר לא יכולה לראות אותו!!!!!!!!!!! לא רוצה!!!! לא מזמינה!!!!!! למה אי אפשר להגיד לו פשוט אין כניסה!!!!????!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • לי יש נפיחות במוח

• נפיחות בשדיים זה בהחלט מראה על הריון,,
    אבל זה לא ממש מחיב
    וחוץ מזה- מה עם הציצים?? אם הם גדלו לך זה גם אומר משהו...

המון הצלחה ומחזיקה לך אצבעות...
  • כן, אההה זה לא יכל להיות פשוט יותר...
  • lilush1, מה ליזר??????? ואם את בהריון????? זה אסור בזמן הריון.... אני ההייתי דוחה את התור ליומיים אחרי האיחור...וכמובן עושה בדיקת דם קודם....אם התשובה חיובית שהליזר יחכה 9 חודשים לא יקרה כלום ואם תשובה שלילית אז תתנחמי בזה שהליזר לא נדחה......
    תותי, ה באמת כלבה בעצם מלכת הכלבות והכלבים... יאלה נמאסססההההההההההה עלייייייייייי דיי כמה אפשר לראות אותה???????????????????????? נראה לי שצריך לדבר איתה אולי בשפה אחרת... מישהי מכירה את שפת "המחזורית"????
    נ.ב שמות לב לשעה.???? חחחח זו השעה היחידה שהפורום מגיב מהר....
  • כן, חשבתי גם על זה, את אומרת ללכת על בטוח...סבבה
  • באמת קשה להגיע לפורום בשעות עמוסות

• יש שעות מסוימות בפורום שהפורום פשוט לא זז!!!!!!!!!!!!! זה רק אצלי או גם אצלכן זה קורה????
    נראה לי שזה נובע מעומס... אולי הרבה בנות נכנסות בדיוק באותה שעה ואז יש עומס לא????
    זה לא קשור למחשב שלי נכון????????
  • זה לא קשור למחשב שלך
    זה לכולן !

שלי לגמרי לא זז בשעות עמוסות

אז כדאי להכנס בשעות פחות עמוסות 8-10 בבוקר + 9-12 בלילה
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • לייזר לא אסור בהיריון והיה על זה שרשור כאן או בפורום תמיכה לא מזמן.
    הסיבה היחידה שלא עושים לייזר בזמן ההיריון היא שבגלל כל ההורמונים זה פשוט לא אפקטיבי.
    זה הכל.
    את יכולה לעשות לייזר ואף לא חייבת לבדוק אם את בהיריון או לא, כי גם אם כן, ההיריון כ"כ צעיר ורמת ההורמונים בגוף שלך עוד לא כ"כ גבוהה.

• little, את בטוחה???? שאלת גורם מקצועי????? כי אני שמעתי שאסור...
  • אני בטוחה. לא אסור זה פשוט דבילי לעשות כי זה לא יתן שום דבר הכל יצמח בחזרה. יותר מזה גם בחורות שעשו בעבר ונכנסות להיריון יש סיכוי שפתאום השיער יצמח בחזרה..
    תסתכלי באינטרנט היו הרבה כתבות על זה.

• טוב לדעת.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה