טבילה.....וביוץ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להערכתי המחזור שלי בערך כל 29-30 יום בממוצע... (של 3 מחזורים). בערכת ביוץ שקניתי רשום שמי שיש לה מחזור בממוצע כל 29 יום צריכה להתחיל לבדוק מהיום ה-12 ומי שיש לה כל 30 יום מחזור בממוצע צריכה לבדוק מהיות ה-13..

עכשיו אני ובעלי שומרים על טהרת המשפחה ואני אצטרך לטבול רק ביום ה16 למחזור שלי...ואני מפחדת לעשות בבוקר של הטבילה בדיקה כי אם אני לא אראה 2 פסים שמספיקים להראות שזה מועד הביוץ? או שאני אראה קו ממש חלש שמעיד שהזמן עבר?

השאלה שלי היא...מה קורה אם אני עושה בדיקה ופס הבדיקה חלש יותר מפס הבקרה? (-לא חלש בקצת..אלא זה די ניכר...) מה זה אומר? שאין סיכוי החודש להיקלט? אפשר להיקלט רק אם יש בבדיקה 2 פסים חזקים? (-ודאי שאני לא מסתמכת על הבדיקה ב-100% אבל זה בערך יכול להראות קנה מידה.........)
2 תגובות
עמוד 1
  • היי....
    לא הבנתי איך יוצא לך לטבול רק ביום ה-16... היה לך מחזור 9 ימים?
    לפי הידוע לי כשיש קו חלש זה אומר שרמות ה-lh (הורמון שגורם להשתחררות הביצית מהזקיק) נמוכות אבל זה לא אומר שאין ביוץ...
    יש נשים שמבייצות עם הורמון נמוך.
    אצלי כל הזמן יש פס חלש בימים של הביוץ... בגלל שאני במעקב אני יודעת שאני מבייצת.
    מאחלת לך המון המון בהצלחה, אפרת
  • כי הצלחתי לעשות הפסק טהרה רק ביום ה-8....לפני לא הייתי מספיק נקיה מדמים כדי לעשות את ההפסק...ואז יש את ה7 ימים נקיים...ואז יוצא שאני טובלת רק ביום ה-16....

המחשבון ביוץ שנמצא באתר דווקא הראה שיום הביוץ שלי הוא ב-28... ז"א אחרי הטבילה שלי.........
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה