סקר קופסאות שימורים והשתפכות קלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן עושות עם מה שנשאר בפנים ברגע שפתחתן?

אם זה תירס או מלפפון חמוץ (דברים שלא מסיימים ישר כשפותחים) אני מעבירה לקופסאות פלסטיק סגורות ולמקרר.
    אם זה טונה אז ברור לי שיש 2 אופציות או שבאותו יום כבר נאכל אותה או שלמחרת מבחינתי זה הולך לפח. ולכן אני כן משאירה בקופסת שימורים בלי בעיה (יום אחרי זה כבר מגעיל אותי ויבש)

אני שואלת כי חמתי כנראה מנסה להביא לי עצבים - שגם ככה קיימים אצלי אחרי שבוע של לבד והתמודדות עם הכלללללללללללללל.
    שלשום היא שמרה על להב אצלנו בבית. בצהריים הכנתי לי חביתה עם טונה ונשארה קצת טונה. אז שמתי במקרר במחשבה שאולי להב תרצה לארוחת ערב ואם לא אז לפח.
    עכשיו היא מתקשרת אלי ואומרת לי "זה לא שחיטטתי לך במקרר אבל כשפתחתי לקחת חלב לקפה במקרה ראיתי את הקופסה של הטונה. כמה פעמים אמרתי לך שזה רעל להשאיר בקופסת שימורים"
    וככה שעה חפירת מוח.
    עכשיו שתבינו להב בקריזה היסטרית צורחת לי כבר שעה שאני לא נותנת לה לשבת בחדר מדרגות והכנסתי אותה הביתה. וההיא חושבת שיש לי כוחות לשמוע את הזיבולי מוח שלה.
    אמרתי טוב טוב טוב טוב טוב
    ואז להב באה אלי להירגע (הצלצול הגואל) אמרתי לה, טוב להב רוצה להירגע עלי נדבר ביי.

וואי כל פעם שהיא אצלי אותו הדבר, היא תמיד קולטת במקרה דברים במקרר שלי.
    ועכשיו אנחנו עוברים דירה וברור לי שאני אצטרך לשים אצלה במקרר דברים שישארו לי וברור לי שתהיה חפירה על כל מוצר ומצרך (למה גבינה כזאת למה לחם כזה, למה בשר כזה, למה את צריכה בורקסים,למה את קונה לילדה שוקו של יטבתה תכיני לבד)
    בא לי לבכות מעצבים כבר מעכשיו

15 תגובות
עמוד 1
  • לגבי הקופסאות, טונה אני באמת לא משאירה יותר מיום (עם ניילון נצמד)
    למלפפונים וזיתים (ולפעמים גם תירס) אני שמה את המכסה השקוף של הקוטג' במקום המכסה של הקופסא (זה אוטם די טוב) או מעבירה לקופסת פלסטיק.

לגבי חמותך, את כבר יודעת מראש שהיא תחפור, אז קחי החלטה להתעלם
    תעני לקונית "כן" "בסדר" "טוב" "זה מה שהיה בחנות"
    את עוברת רחוק, מתי היא כבר תראה את המקרר שלך עוד פעם?
  • העניין הוא שהיא החליטה (ולא אומרת אולי זה נכון אני לא שמעתי את זה) שקופסאות שימורים ברגע שפותחים אותן מפרישות חומר כלשהו שממש לא בריא ולכן אם פתחת ונשאר בפנים אוכל אז להעביר לקופסת פלסטיק אחרת.
    סבבה קיבלתי התחלתי להעביר לקופסאות פלסטיק, מקובל.
    אבל פקינג טונה, נשאר שם 2 גרגרים, אני לא אוכל את זה אם זה לא באותו היום, מה כבר יוכל לקרות.
    ומה שמעצבן זה החטטנות הקבועה הזאת בחיים ובבריאות שלי.
    כל פעם שאנחנו יוצאים והיא נשארת בבית שלי אני מראש עוברת וסורקת את הבית שלא יהיו תלונות ואיכשהו תמיד היא מוצאת על מה להתלונן.
    אוף!!!!

• לא שמעתי על זה אף פעם
  • מקווה שעלי לא תתפסי קריזה
    אבל חמוצתך צודקת מאמי
    כשהפח נימצא במקרר זה לא בריא.
    אני מעבירה לצלוחית ושמה על זה ניילון ואת הפח זורקת
    אם גם ככה התיכנון שלך לאכול את זה למחרת מה הבעיה לשטוף עוד צלוחית?

זאת דעתי
    קבלי חיבוק ענקייייייייייייייייייייייייי
    ויאללה תעברי צפונה כבר.....
    היית אתמול אצל עליות?

אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מצטרפת לדסי ולחמותך - קופסאות שימורים אחרי שפותחים מעבירים את התוך לקעריות/קופסאות....

יחד עם זאת - החפירה שלה על כל דבר ודבר בהחלט יכולה להטריף את המוח. אם תצליחי להתעלם מזה זה יהיה מצוין.

• אני לא אתעצבן הדס, אמרתי בהתחלה שאולי היא צודקת אני לא שמעתי על זה ובדיוק בגלל זה אני מקפידה להעביר את הדברים שנשארים הרבה זמן כמו תירס ומלפפון חמוץ.
    רק מעצבן אותי בטירוףףףףףףףףףףףףף שהיא מחטטת לי במקרר ומחפשת על מה להעיר.

• על זה תעירי לה חזרה תגידי לה שהמקרר שלך זה שלך שלא תחפש אותך

ומה לגביי עליות היית אצלה?

אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• עליות קבעתי תור אבל מהקופה שלי לא מאשרים לי החזר אליה

• תעבירי לצלוחית ,אני תמיד זורקת את הקופסא
    ולמה את צריכה לשים אצל חמתך ,עדייף שתשימי בצידנית שתעברי וזהו ,ככה אני עשיתי ולא קרה כלום שפרקנו בבית הכל היה עדיין קר

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • זה נכון שעדיף להעביר לכלי אחר, אבל...
  • זהו סיון זה נגמר
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לגבי הסקר קופסאות..
  • אני חושבת שזה מגעיל ואפילו לא בריא להשאיר הת מה שנותר במקרר עם הקופסת שימורים עצמה
    אחרי זה יש טעם לוואי כזה
    אני אישית מעבירה לקופסת פלסטיק ולמקרר..

• טוב גם אני בד"כ מסיימת טונה ישר ויתר הקופסאות לתוך קופסת פלסטיק אבל הצחת אותי ממה את מתרגשת אל תתיחסי וגמרו אני יודעת שההורמונים שלך חמים ומשתוללים וכל הלחץ של לעבור והבעיות האחרות מסביב לא מוסיפות אבל נראה לי שזה במאת שטויות במיץ עגבניות להתעצבן מהם

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה