אם לא אקבל מחזור אז... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 3+3...... אני באשליות......
16 תגובות
עמוד 1
  • היי שיראל אל תעשי את זה לעצמך אל תהיה באשליות אני יודעת שזה קשה
    אבל אני לא רוצה שתתאכזבי שוב שה
    לילי
  • למה אשליות? אני חושבת שזו הדרך הנכונה.
    כן, את בשבוע 3+3 ! מחשבה יוצרת מציאות, תחשבי שאת בהריון, תכיני את עצמך פיזית ונפשית וזה יקרה, זה קורה
  • חחח ח אני בדיוק כמוך, בודקת את השבועות...
    תשארי חיובית בגישה שלך ותביאי על עצמך בשורות טובות. ״תזמיני״ אלייך רק דברים טובים. אולי זה לא יגיע החודש, אבל עם קצת אמונה אני בטוחה שיגיע ממממש בקרוב.
    שיהיה חודש של בשורות טובות!
  • נו ברור שאת בחודש 3+3......

• חחחח הלוואי בחודש 3.... אני רק בשבוע 3+3 בתקווה שאמשיך לספור קדימה ולא לחזור אחורה הכי מבאס שאת סופרת ואז צריכה להתחיל את הספירה מחדש מה לא????
  • חחחח הורגת אותי

אני התחלתי לספור היום מחדש ...

אני נראה לי אספור בבדידים , אולי יעשו לי מזל !!!

תגידיי , איפה הימים שלהביא ילדים לעולם זה היה קל ?!

סבתא רבה שלי ילדה 15 ילדים ( בעיראק לא היו את התרופות שיש עכשיו אז כמה נפטרו שלו נדע שחפת וכאלו ץ... )
    סבתא שלי הביאה 6 ילדים שיהיו בריאים כולם אמן !

למה עכשיו זה נהיה סיפורי ביוץ וביצבוץ ?????
  • חחחחחחחחחחח כן אה???? שלא נדבר על אחותי שכל חודש בלי עין הרע היא נקלטת להריון... ואחרי 2 ילדים רצופים -בנסיון השלישי שלה היא פחדה שהיא תקלט אז היא שתתה את הכדור שאחרי למניעת הריון.... בטענה שהיא עושה אפצי והביצית ישר פוגשת את הזרע.... נראה לי יש איזה מתכון שהם לא מגלות לנו....
    אגב מה ז"א התחלת לספור מחדש?????. אל תגידי לי שקיבלת?????????????????????????
  • הסבתא של בעלי הביאה 21 ילדים!!!!! כולם מאותו בעל וכולם היו הריון יחידני!!!!
    הלוואי עלי
  • מה????????????? יש לה ארמון בבית???? אני חושבת על כמות החדרים שצריך... אני בשוק....
    תגידי,למה החלוקה לא נעשת שווה בשווה.... כאילו מה? אנחנו היינו בסוף התור כשחלקו את הפוריות??? כאילו באמת? מה? יכול להיות שנרדמנו בשמירה... ודילגו עלינו??? כאילו מה?????????
  • לא מתוקה, לא דלגו עלינו! אנחנו פשוט מחכות בתור בסבלנות מתוך ידיעה שלנו יהיה בייבי מ-ו-ש-ל-ם בסוף
    ושיראל, את כבר 3+4
  • זהו שלא....אתמול ב12 בלילה הייתי 3+3 כך שאני עדיין 3+3.... חחחח אחכה ל12 בליילה כדי להכריז ש אני 3+4...
    אגב.... כמה אפשר לחכות.... זה לא פייר...שבנתיים יש כאלה שקיבלו פעמיים ואנחנו אפילו לא פעם אחת לא????
  • לא זה מגיע לכולם
    פשוט יש כאלה שצריכים לעבוד קשה בשביל זה
    וכאלה שזה מגיע להם בקלות
    כמו כל דבר אחר בחיים

פרנסה זוגיות פוריות וכו

נקווה שהחודש זה החודש שלנו
    כי עבדנו נראה לי מספיק קשה
  • אבל יש לך כבר אחת מושלמת, אז זה לא נכון ששכחו אותך
    וממש אוטוטו יהיה לך עוד
  • שיראל

תחשבי מה קורה לבנות שזה ילד ראשון שלהן
    = אכזבה

• בסוף לכולנו זה יקרה... רק צריך הרבה סבלנות.
    היום פגשתי חברה טובה שלי והיא סיפרה לי שהיא בשבוע ה14. זה קרה אחרי 5 הזרעות ושתי הפריות, אבל זה קרה!!!!!
    היא כ״כ קורנת ומאושרת שרואים על הפנים שלה שכל התהליך הזה היה שוווה.
    שיהיה לכולנו בהצלחה! ושנשמע רק בשוקות חיוביות....
    שבת שלום

• אתן צודקות... "איזהו עשיר השמח בחלקו"..... סתם הייתי ברגע של תיסכול...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה