היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי 9 חודשים שרופא הנשים מתזז אותי, החלטתי לקבוע תור לרופא פריון רק כדי לקבל חוות דעת נוספת... זה אף פעם לא מזיק ואולי משנה רופא, משנה מזל. אני אחרי שני נסיונות עם אקקלומין ורופא הנשים הכריז עליי כפוליציסטית. מישהי סיפרה לי שאחותה עברה אותו תהליך והחליפה את הרופא של קופת החולים שלה לרופא פרטי ונקלטה אחרי חודש. אז אמרתי למה לא, לקחתי את השם והתקשרתי לקופה שלי לראות מה הפרוצדורה מבחינת החזרים, כי רופא פרטי זה עסק יקררררר. אמרו לי שאותו רופא שייך לקופה ואין צורך ללכת אליו כפרטי.... איזה כיף! בקיצור, אני אקבע אליו תור ביום ראשון ויש לי הרגשה טובה, ממש פרפרים בבטן ואולי החודש אקלט! הלווואי.... סופ״ש נעים לכולן מלא בשורות טובות
6 תגובות
עמוד 1
אמןןןן מאמי אני באמממת מאחלת לך להקלט החודש!!
וזה נכון, משנה רופא משנה מזל. בהצלחה!!!!!
שיהיה המון בהצלחה !
בהצלחה לילי
כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלה הלוואי וזה אכן ישנה את מזלך לטובה!!!!!!!!!!!!!!!!
משנה מקום משנה מזל!!!! משוכנעת שהפעם זה יצליח
הלוואי, קראתי ושמעתי דברים טובים על הרופא הזה. אני רק מקווה שלא יהיה סרט לקבוע אצלו תור. מחר אני כבר אמורה לקבל