אמהות לתאומים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ותיקות וחדשות -

אתן (הייתן) לבד עם שניהם בבית כל היום? איך מסתדרים עם שניים?
    או שאתן לוקחות (לקחתן) עזרה למשך היום????
    מה עושים??? איך מתפקדים עם שניים לבד???
    ** והכוונה היא ממש שהם קטנים ועדיין לא יושבים בטרמפולינה או אי אפשר לשים אותם במנשא ואפילו לא לצאת מהבית... (שלי בני שבוע וחצי רק עכשיו)

6 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב מאמי

טוב, אין לי תאומים, אבל אחות של גיסתי ילדה תאומים לפני 3 חודשים.
    רק עכשיו מתחילה להשאר איתם לבד, עד עכשיו אמא שלה היתה מהבוקר ועד הערב שבעלה חוזר מהעבודה.
    דודה שלי ילדה תאומים שהיום בני 7, בחודשים הראשונים היא שכרה מטפלת שעזרה לה בערך עד גיל 4-5 חודשים.

הברית כבר היתה? מה שמות הגוזלים?

• היי מיטלוש,
    אני חושבת לשכור מטפלת אבל מאיפה אני מוצאת אחת כזו?
    אני רוצה מישהי מוכרת ולא סתם איזו אחת מהאינטרנט או מהעיתון....
    אני מנסה לשאול אנשים אם הם מכירים וכלום

• מזל טוב
  • אין לי ניסון אבל לחברה שלי יש תאומים שממש היו בעייתיים כי היו פגים ממש פיציים ובאמת לא היה מי שיעזור לה ובהתחלה היה מאוד קשה אבל עם הזמן מסתגלים ומסגלים סדר יום ובסוף כשאין ברירה מסתדרים
    חברה שלי היהת מדברת איתי בטלפון ויושבת על הספה ועם כל רגל מנענעת עריסה אחרת. פעם ראיתי בקניון אמא לתאומים שרצתה להאכילם ביחד שניהם היו בעגלה והיא הכינה 2 בקבוקים ויד אחת מחזיקה בקבוק לילד אחד ויש שנייה בקבוק לילד השני.
    לגבי גרעפסים וכזה יצא ששניהם אף פעם לא אכלו יחד אז יצא טוב.
    מקווה שתמצאי עזרה במהירות

המסנג'ר שלי: [email protected]

• יש לי אחייניות תאומות, בשנה האחרונה אמא שלהן לא היתה מסוגלת להישאר איתן לבד אפילו רבע שעה, אבל זה קיצוני.
    יש לי חברות עם תאומים שהסתדרו ומסתדרות לבד במשך שעות רבות ביום, זה לא קל, בעיקר התקופה הראשונה קשה מאוד, אם תצליחי לשכור מישהי לכמה חודשים זה יהיה מצוין, אפילו בשביל לישון שעתיים ברצף....

• הי שירי, קודם כל המון מזל טוב להולדת התאומים!!
    אין ספק שאת הולכת לחוות עולם חדש מלא בחוויות ואתגרים

התאומים שלי בני 4.
    בשלושת השבועות הראשונים קיבלתי עזרה מבעלי או מאמא שלי. מהר מאוד הסתגלתי למצב והרגשתי שאני מסוגלת להתמודד עם האכלות משותפות , בכי משותף והרדמות משותפות!!!! וגם טיולים איתם לבד ליד הבית! לא היה קל אבל ההצלחה נבעה מהיותי אדם רגוע ומכך שהם כתינוקות היו די נוחים.
    לעומת זאת יש לי חברה שילדה תאומים לפני שנתיים, היא הרגישה שהיא קורסת מעייפות, תשישות והיה לה קשה להתמודד עם הלחץ והבכי ולכן שכרה מטפלת מס' פעמים בשבוע. זה מאוד עזר לה להשלים שעות שינה ולהסתגל לתינוקות לאט כשיש יד נוספת שעוזרת.

הכל תלוי בך , אין פה נכון או לא נכון. תלוי באופי שלך ושל התינוקות ...אצלי הם הראשונים ולך יש גם ילדה נוספת שאת צריכה לקחת אותה בחשבון בכדי שתתני לה תשומת לב וזמן איכות. חשבי עם עצמך על כל הדברים ונסי בימים הקרובים לראות כיצד את מסתדרת לבדך.איפה המצבים שקשה לך ולפי זה כבר תחליטי מה נכון לך.
    אל תשכחי שזה עניין של נסיון והרגל ... בסופו של דבר הם גדלים כל כך מהר כך שנשארים רק עם הזכרונות. המון בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה