היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי ,בוקר טוב,טוב אז ככה אני חייבת להתייעץ איתכם כי זה משגע אותי מסקרן אותי למרות שאני חושבת שאין מצב,בקיצור ב 22-3- קיבלתי מחזור ואחרכך קיבלתי 24-4 ועכשיו בחודש 5 הייתי אמור לקבל ב24?האם אני צודקת שזה מאחר לי כבר ב 4 ימים ? היום כבר ה 27-5 האם זה הגיוני? אני חייבת לציין שיומיים לפני שהייתי אמורה לקבל עשיתי בדיקת ערכת הריון ולא יצא לי כלום , בתאריך 25-5 עשיתי שוב בדיקת ערכה ביתית ויצא לי שלילי,אז זה בטוח שאני לא בהריון לא? ואני גם חייבת לציין שכבר יומיים יש לי כאבי גב נוראיים קשה לי להתכופף ויש לי כל פעם הרגשה שאני הולכת לקבל ואני לא מקבלת , בנות מה דעתכם ? תתודה רבה על העזרה ושהיה שבת שלום ושקט לכולם!!!
שרית
5 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שאת צריכה לחכות עוד כמה ימים ואז לעשות בדיקת דם יכול להיות שאת בהריון ורמת ההורמון שלך עדיין קטנה מידי מחזיקה לך אצבעות
הכל עדיין פתוח...
זה יכול להיות תופעות של הריון וגם יכול להיות תופעות של בוא המחזור..
אין לדעת או לנחש - נכון שהסקרנות מחרפנננתתת.. אני ממליצה לך שאם את מגיעה לאיחור של שבוע תלכי לעשות בטא (בדיקת דם) ואז תדעי הכי טוב.
בהצלחה
תודה רבה לכם בנות על העזרה,ואין בעיה אני באמת יחכה עוד כמה ימים ,שהיה לכם שבת שלום ואחלה יום.
שרית
הלחץ סביב הנושא והאיחור מעכב את קבלת ה
אכן יש לך איחור נשמע טוב ויש סכוי שאת בהריון תמתיני לאיחור של שבוע ולגבי הבדיקות הביתיות הם לא תמיד צודקות לדעתי יותר טוב בדיקת דם זה נותן תןצאות אמינות יותר לילי