חוששת להתאכזב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות צריכה להבין כמה דברים. אני אחרי IVF ראשון. במהלך ה3 ימים האחרונים יש לי את כל הסימנים האפשריים לוסת. יכול להיות מצב שהבטא תהיה שלילית ואני בכל זאת לא אקבל את הוסת? או שיכול להיות דימום אבל הבטא תצא חיובית? כולי מבולבלת לא יודעת כבר מה לחשוב משתדלת להעסיק את עצמי במחשבות אחרות. נראה לי שעד שיגיע יום שני זה יהיה נצח. אשמח אם מישהי תסביר לי וככה אני אהיה פחות מבולבלת. כל כך רוצה שב"ה זה יצליח. כמה זמן עובר מטיפול לטיפול.
    שיהיה לכולנו שבת שלום ומבורכת מלאה בבשורות טובות

תשועת ה כערף עין-בשורות טובות לכולם!
3 תגובות
עמוד 1
  • אי אפשר לדעת, כי הסימנים זהים,
    צריך פשוט לחכות בסבלנות, ולהחזיק אצבעות
  • היי
    גם אני אחרי הפריה ראשונה, כשבוע לפני בדיקת הדם לבדוק האם הטיפול הצליח (והצליח) , קודם כל הבטן שלי היתה נפוחה מאודדדד (עד היום) , וכאבה לי כאילו היא נמתחת, כאילו עשיתי כפיפות בטן כל היום והכל תפוס...
    לא היו לי כלל כאבי מחזור או דמוי מחזור..
    בהצלחה
  • היי מותק קודם כול בהצלחה ענקית לך... לגביי דימום אני ניקלטתי מהפריה ראשונה עם הבת שלי וכן היו לי דימומים אבל לא חזקים אלה כאלה שרק מלכלכים את התחתונים בצבע חום כהה (דומה לסוף של מחזור) ובשבוע 8 בכלל כול הפד התמלא לי דם ממש הרבה וכלום לא קרה לעובר לרופאים היה הסבר יחיד שזה העובר השני נפל..

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/1ui5X-102]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה