בקשר ל- היפ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממליצות או לא??
    רני לא מוכנה לשתות כלוווווווום חוץ ממטרנה.
    ניסיתי גרגירי שומר היא שתתה קצת וזהו
    מה אתן אומרות לתת לה מתוק או לא?

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
11 תגובות
עמוד 1
  • אני ממליצה לנסות עדיין לתת לה מים, אולי אם תתני לה בקבוק היא תנסה לבד.
    אולי לנסות בין הארוחות מידי פעם, נאמר - לתת חצי שעה לפני הארוחה, שהיא כבר מתחילה להיות רעבה אבל עדיין לא ממש...

אני מכירה היטב מישהו שבשנתי הראשונה לא ישן היטב וע"מ להרגיעו היו נותנים לו מי סוכר, הנזק שיש לו בשיניים הוא בלתי הפיך והוא מבלה עד היום הרבה מאוד אצל רופא שיניים, הוא היחיד ממשפחתו שניתנו לו מי סוכר והוא היחיד ממשפחתו שיש לו כאלה בעיות בשיניים...

הקיץ מתקרב, החום כבר כאן - אני לא חושבת שזה רעיון טוב לתת לה מתוק כבר מעכשיו...
  • מסכימה עם לינבר, זה גיל קטן מידי בשביל להתחיל מתוק, אבל אם את בכל זאת רוצה אז לא כדאי היפ שיש בו סוכר לבן אלא להמתיק עם סוכר ענבים.
  • בלי קשר להיפ- אני הייתי נותת לשקד לשתות בגיל הזה בעיקר בזמן ארוחות המוצקים. הוא היה צמא- לי היו מים להציע
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני הייתי מציעה לך להמשיך ולהתעקש על מים לאט לאט ובבקבוק שונה ממה שהיא אוכלת את התמ"ל
    ככה אני הרגלתי את איתי וליאבי לאט לאט לשתות מים

• אצלי שקד שתתה מים מאותו הבקבוק שבו אכלה כמובן שאחר רק מאותו הסוג וזה בדיוק התחיל להיות קיץ והיינו באילת והיה חם אז היא שתתה. תראי כנראה היא לא היתה זקוקה לזה ואולי יתחיל להיות לה חם היא תסכים לשתות תמשיכי לנסות

המסנג'ר שלי: [email protected]

• תודה...
    עם ליאן לא הייתה לי הבעייה הזאת.
    היא גם אכלה מוצקים באהבה...
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • זה בדיוק מה שקורה לי עם יהונתן
  • אולי תנסי מים עם נענע (בלי סוכר או רק טיפונת)

לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • תנסי קרח
  • זה בסדר לשחק עם הבקבוק והפיטמה, בסוף הם יבינו לבד איך לשים בפה ולשתות.
    ונגה - גם אצלי מעין שותה קר ויובל לא
  • אני מאוד אוהבת את "היפ" על כל מוצריהם.
    אני בעד. זה מיועד לילדים,יש דרגות התאמה לפי גיל ואני אישית לא בכך
    פסול, הכל על בסיס סוכר ענבים או סוכרים אחרים טיבעיים בלבד.
    מצטרפים ל YES 072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה