גם לי יש שאלה על גמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את שקד התחלנו לגמול בפסח ובאמת הולך יפה מאוד היא עושה בסיר ולא מפספסת בכלל ויודעת להגיד כשיש לה גם פיפי וגם קקי הבעייה שהיא ממש לא מוכנה לשבת בשירותים עם ישבנון ולא שנחזיק אותה וממש עושה לה פחד מקומות סגורים ששם היא לא יכולה לעשות פיפי.
    בחוץ היא עושה ליד איזה עץ או בצד וגם זה לקח טיפה זמן עד שהסכימה.
    היום היינו בקניון ובכלל אסור לנו להגיד את המילה קניון כי זה ישר מלחיץ אותה והיא אומרת לא קניון רוצה להישאר בבית. כשהגנו לחנייה ראיתי שהיא ממש הסטרית אמרתי בואי תעשי עכשיו ליד האוטו ואחכ לא יהיה לה בשעה ומשהו שנהיה שם ויוסי הלך איתה לג'ימבורי ומהמגלשה מלמעלה היא צעקה לו אבא יצא לי פיפי והתחילה לבכות אני רוצה הביתה. כמובן שהיא היתה צריכה להתגלש מלמעלה וכל המגלשה התלכלה - פדיכות והיו צריכים לקרוא למישהו שינקה
7 תגובות
עמוד 1
  • האמת... אין לי מושג מה לענות לך.

הרי זה לא פיתרון לעשות פיפי ליד עץ כל פעם וכל הזמן.

לפי דעתי צריך להגיד שאין ברירה ועושים בשירותים.

עד היום כשאנחנו יוצאים אני לוקחת 2 החלפות לכל ילד.

ז"א חולצה אחת לכל אחד מהם.
    ו2 מכנסיים ו 2 תחתונים.

• אני לא הייתי לוחצת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • שירז גם לא הייתה מוכנה לשבת על ישבנון, אז התחלנו להושיב אותה ישר על האסלה וזה עבד פלאים
  • זה ברח לה קורה לא צריך להילחץ מזה אני בטוחה בגימבורי שהם רגילים לדברים האלה היא לא הראשונה ולא האחרונה שברח לה שם

• לא מפריע לי שברח היא פשוט מתה מפחד מהשירותים, אסלה, ישבנון וכל מה שיוצא בזה. כמה אנחנו מסבירים לה שאנחנו נחזיק אותה מעל האסלה והיא לא תיפול - לא עוזר מתה מפחד. ברור שבשירותים ציבוריים אנחנו נחזיק אותה אבל היא לא מוכנה פשוט מפחדת.
    בעניין הקניון אנחנו באמת הולכים פעם ב בגלל שחשבתי למצוא מכנסיים במנגו ובסוף לא מצאתי בד"כ בימי שישי כששקד איתנו אנחנו הולכים למקומות אחרים כמו לקנות בגדי קיץ וכו'

המסנג'ר שלי: [email protected]

• אני כמו מילנה, מעדיפה לזרום עם הילד..הילדים יודעים מה טוב להם.
    ואם היא עדין לא מרגישה מספיק בטוחה ללכת לקניון זה מובן. גם אנחנו בהתחלה בילינו יותר בגינות ופחות בבתים ובמקומות סגורים.
    צריך לשבח אותה על כך שהיא אומרת בדיוק מה היא רוצה
  • כשהולכים לחברים לוקחים איתנו את הסיר תמיד אבל מה שמאוד מפחיד אותה זה השירותים ואי אפשר להוציא את זה ממנה ובשנה הבאה היא בגן עירייה וחייבת לשבת בשירותים

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה